Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
    У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

    Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

Новини
Балюрко провів тренувальний захист від ЧАЕС

Балюрко провів тренувальний захист від ЧАЕС

28-02-2011
28 лютого заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко провів зустріч з слухачами короткотермінового семінару «Соціальний захист постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи». Учасники семінару – начальники відділів та спеціалісти з чорнобильських питань районних та міських управлінь праці та соціального захисту населення.

Віктор Балюрко зосередив увагу присутніх на виконанні Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», проблемних питаннях та проведенні заходів, приурочених 25-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Зокрема, на проведенні розширеної наради: «Сучасний стан соціального, медичного та протирадіаційного захисту населення Житомирської області у зв’язку з Чорнобильською катастрофою: проблеми та шляхи їх подолання», яка відбудеться 3 березня у м. Коростені.

Довідково: 3 березня у м. Коростені відбудеться розширена нарада «Сучасний стан соціального, медичного та протирадіаційного захисту населення Житомирської області у зв’язку з Чорнобильською катастрофою: проблеми та шляхи їх подолання», на яку запрошені Міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога, голова комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Семенога, Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, Міністр фінансів України Федір Ярошенко, Народний депутат України Микола Рудченко.

В ході наради будуть обговорені актуальні проблеми щодо виконання Законів України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи» та «Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Участь у заході візьмуть голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, Коростенський міський голова Володимир Москаленко, начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна, начальник управління МНС України в Житомирській області Ігор Нікітчук, керівники районів області, які найбільше постраждали в результаті аварії на ЧАЕС, представники органів місцевого самоврядування, громадськості, ЗМІ.

Управління з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини