Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Обласна рада розгляне більше півсотні питань

Обласна рада розгляне більше півсотні питань

14-03-2011
Затверджено перелік питань, які має розглянути найближча сесія Житомирської обласної ради.
1. Про звіт голови облдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного розвитку області за 2010 рік.
2. Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2010 рік.
3. Про внесення змін до обласного бюджету на 2011 рік.
4. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.
5. Про Програму розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2011-2015 рр.
6. Про хід виконання комплексної довгострокової програми розвитку земельних відносин та охорони земель в Житомирській області на 2007-2015 роки.
7. Про обласну Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-2015 роки.
8. Про обласну Програму щодо виконання заходів Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на 2011-2016 роки.
9. Про обласну Комплексну програму профілактики злочинності в Житомирській області на 2011-2015 роки.
10. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2011 рік.
11. Про Програму підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011–2012 роки.
12. Про обласну комплексну програму боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року.
13. Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності обласної державної адміністрації, обласної ради та розвитку інформаційної сфери області на 2010-2012 роки.
14. Про затвердження кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2011 рік.

15. Питання комунальної власності:

1. Про переукладення контракту з Олійник В.О.
2. Про призначення директора комунального підприємства „Обласна база спеціального медичного постачання”.
3. Про переукладення контракту з Волошиним П.І.
4. Про внесення та затвердження змін до Статуту Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради.
5. Про внесення доповнень до контрактів з керівниками комунальних підприємств галузі культури.
6. Про зміну назви та затвердження Статуту обласного медичного центру вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради
7. Про нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
8. Про створення Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Житомирської обласної ради та внесення змін до статуту Житомирського обласного центру спорту інвалідів «Інваспорт» Житомирської обласної ради.
9. Про списання основних засобів із балансів установ та організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
10. Про непродовження договору оренди цілісного майнового комплексу „Побутрадіотехніка”.
11. Про затвердження в новій редакції проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства „Тетерів-Агро” Житомирської обласної ради.
12. Про застосування коефіцієнта 0,7 до орендної плати.
13. Про надання дозволу на застосування коефіцієнта 0,7 до орендної плати.
14. Про надання пільг з орендної плати.
15. Про надання пільг з орендної плати для бюджетних установ.
16. Про передачу в оренду комунальному підприємству «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомиорської обласної ради частини приміщення.
17. Про делегування повноважень по оперативному управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
18. Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
19. Про затвердження Положення про порядок відчуження майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.
20. Про затвердження Положення про порядок списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
21. Про затвердження Положення про оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області.
22. Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області.
23. Про затвердження Типового договору оренди нерухомого майна.
24. Про затвердження Типового договору суборенди майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
25. Про затвердження Типового договору оренди цілісного майнового комплексу комунального підприємства (структурного підрозділу підприємства), що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
26. Про затвердження Порядку погодження проведення орендарями реконструкції, технічного переоснащення, поліпшення орендованих приміщень спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
27. Про затвердження Типового статуту комунального підприємства спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
28. Про затвердження Типової форми контракту з керівником установи, організації, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
29. Про затвердження Типової форми контракту з керівником підприємства, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та форми звіту.
30. Про затвердження Положення про порядок формування і застосування тарифів на послуги, що надаються підприємствами спільної власності територіальних громад області.
31. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
32. Про передачу на баланс комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради частини приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.
33. Про погодження прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області двоповерхової будівлі за адресою: м. Житомир, вул. Сабурова, 2а.
34. Про прийняття нерухомого майна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області. (Київська, 12)

16. Про угоду між обласною, районними та міськими радами.
17. Про надання гірничих відводів.
18. Про зміну меж населених пунктів.
19. Про розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та (або) лісогосподарського виробництва.
20. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по ДП "Коростишівський лісгосп АПК".
21. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по ДП "Радомишльський лісгосп АПК".
22. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по ДП "Малинський лісгосп АПК".
23. Про погодження клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по державному підприємству „Ржищівський військовий лісгосп” Міністерства оборони України.
24. Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.11.10 № 10 "Про обрання складу постійних комісій".
25. Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.05.07 № 300 "Про заснування стипендії обласної ради ім. С.П. Корольова студентам та молодим науковцям Житомирського військового інституту радіоелектроніки ім. С.П. Корольова Національного авіаційного університету" з урахуванням змін та доповнень.
26. Про внесення змін до рішення обласної ради від 10.01.08 № 415 "Про заснування стипендії обласної ради імені Олега Ольжича (Кандиба) студентам та молодим науковцям Житомирського державного університету імені Івана Франка.
27. Про внесення змін до рішення обласної ради від 10.01.08 № 417 "Про Почесну відзнаку "За заслуги перед Житомирщиною".
28. Про затвердження Положення про веб-сайт Житомирської обласної ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет у новій редакції.
29. Про Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги.
30. Про Єдиний день депутата та Депутатський тиждень в області.
31. Про звернення до Верховної Ради України щодо проблем, пов’язаних із забезпеченням лікувальним харчуванням хворих на фенілкетонурію старше 18 років.
32. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на третій сесії обласної ради шостого скликання.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини