Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Оголошено конкурс на кращий патріотичний відеоролик

Оголошено конкурс на кращий патріотичний відеоролик

16-05-2011
1.1. Положення про Житомирський обласний молодіжний соціальний відеопроект - конкурс «Мій рідний край – моя Батьківщина!» (далі – Соціальний Проект-Конкурс) визначає мету та завдання його запровадження на території Житомирської області.

2. Мета Проекту-Конкурсу

2.1. Мета Соціального Проекту-Конкурсу – виявлення молоді Житомирщини, яка має творчі здібності щодо створення власних презентаційних відеороликів про райони, міста, у яких вона проживає.

2.2. Надання всебічної підтримки та сприяння подальшому творчому розвитку та патріотичному вихованню молоді Житомирщини.

3. Умови участі у Проекті-Конкурсі

3.1. Проект-Конкурс впроваджується на території усіх районів та міст Житомирської області в період з 1 січня 2011 року до 1 вересня
2011 року.

3.2. Для участі у Проекті-Конкурсі:

- молодь, яка проживає на території Житомирської області, має створити свої презентаційні відеоролики, за допомогою відеокамер із використанням комп’ютерної техніки, про свій район чи місто;

- конкурсні роботи мають максимально відображати усі найважливіші цінності, переваги, природу, визначні місця тощо районів та міст області, де живе конкурсант;

- заповнені спеціальні анкети в паперовому вигляді разом із записаними конкурсними роботами на компакт-дисках надсилаються за адресою: 10008, місто Житомир, вулиця Велика Бердичівська, 31, Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління».

3.3. Спеціальні анкети учасника конкурсу можна завантажити на офіційному сайті www.PortalMolodi.com.ua у розділі «Соціальні Проекти» або звернувшись на електронні пошти – XXIgeneration@ukr.netЦя електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити javascript для перегляду , Vitaliy_Sivko@ukr.netЦя електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити javascript для перегляду

3.4. Загальний хронометраж одного презентаційного відеоролика має становити не менше аніж 3 хвилини і не більше ніж 5 хвилин.

3.5. Роботи, виконані у Microsoft PowerPoint чи у інших слайд-презентаціях, до участі в конкурсі допускатися не будуть.

3.6. Кожна відеоробота має супроводжуватися своїм звуковим оформленням і не бути занадто насиченою титрами чи закадровим озвученням.

3.7. У конкурсних роботах не мають взагалі використовуватися фотографії та відеоматеріали з інших відеозйомок (кадрів, сюжетів), у тому числі ті, які були зроблені не самим конкурсантом (конкурсантами).

3.8. Під час відеомонтажу можуть використовуватися будь-які методи і способи створення, наповнення та оформлення відеоматеріалу.

3.9. Усі конкурсні роботи мають відповідати наступним вимогам:
- створення максимально піднесеного відеовраження у глядача від їх перегляду;
- оригінальність, естетичність у виконанні (монтажі) та якісне і вдале поєднання знятого відеоматеріалу, музичного, титрового та словесного оформлення.

3.10. Для словесного і музичного оформлення відеороликів можуть бути використані особисті вірші, пісні, музичні композиції тощо.

3.11. У кінці кожної відеороботи, а також на компакт-дисках необхідно зазначити прізвище, ім’я та по-батькові, телефони, e-mail, та місто чи район, де проживає конкурсант.

3.12. Віеоролики повинні бути виконані у одному із наступних форматів: MPEG, AVI, VOB.

3.13. Конкурсні роботи, які надійдуть для розгляду після встановленого кінцевого терміну до участі у проекті допускатися не будуть.

3.14. Для участі у конкурсі можуть бути подані роботи, які виконані молоддю за допомогою рідних, друзів, колег.

3.15. До участі у конкурсі також допускаються колективні відеоролики.

4. Впровадження Проекту-Конкурсу

4.1. Підготовку та проведення Соціального Проекту-Конкурсу здійснює Рада Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління», зі складу якої формується організаційний комітет. Склад Оргкомітету обговорюється на черговому засіданні Ради та затверджується її Головою, який очолює Оргкомітет.

4.2. На Оргкомітет Проекту-Конкурсу покладаються наступні функції:

а) Організація та впровадження на території Житомирської області Соціального Проекту-Конкурсу «Мій рідний край – моя Батьківщина!».

б) Поширення інформації про Проект-Конкурс.

в) Розгляд одержаних відеоробіт та формування списку учасників для участі у Соціальному Проекті-Конкурсі.

г) Підготовка матеріалів для розміщення інформації про Проект-Конкурс на офіційному веб-сайті Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» та у засобах масової інформації області.

д) Формування складу Конкурсної комісії, організація оцінювання конкурсних робіт та відзначення переможців.

4.3. Склад Конкурсної комісії формується із Ради Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління», представників галузевих управлінь обласної державної адміністрації, зокрема: управління у справах сім’ї, молоді та спорту, культури і туризму, освіти і науки, управління у справах преси та інформації за спільним погодженням кандидатур.

4.4. До складу Конкурсної комісії можуть бути додатково включені представники інших підприємств, установ та організацій, які здійснюватимуть фінансову та спонсорську підтримку впровадження Соціального Проекту-Конкурсу.

4.5. Кількість осіб, які формують Конкурсну комісію, визначається Оргкомітетом.

4.6. Оцінювання робіт здійснюється за бальною шкалою на основі спеціально розроблених форм, які визначаються Оргкомітетом та надаються Конкурсній комісії у встановлений термін.

4.7. Кінцевий термін прийому робіт – 1 вересня 2011 року.

4.8. Оцінювання конкурсних робіт та визначення переможців –
1 вересня – 15 жовтня 2011 року.

4.9. Відзначення переможців та перегляд конкурсних робіт – 22-23 жовтня 2011 року.

5. Призовий фонд Соціального Проекту

5.1. З метою стимулювання розвитку талановитих здібностей у молоді Житомирщини призовий фонд Соціального Проекту-Конкурсу «Мій рідний край – моя Батьківщина!» встановлено у розмірах:
за І місце – 2тисячі гривень,
за ІІ місце – 1,5 тисячі гривень,
за ІІІ місце – 1тисяча гривень.

5.2. Переможці Проекту-конкурсу також отримують дипломи та спеціально виготовлені стилізовані статуетки.

5.3. Конкурсні роботи усіх учасників будуть розміщенні на офіційному сайті Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління», а також випущенні презентаційним диском.

6. Фінансове забезпечення проведення Проекту-Конкурсу

6.1. Фінансове забезпечення проведення Проекту-Конкурсу здійснюється Житомирською обласною молодіжною громадською організацією «ХХІ покоління» та за рахунок благодійної чи іншої підтримки підприємств, установ і організацій, відповідно до розробленого кошторису.

7. Прикінцеві положення

7.1. Розробником цього положення та ініціатором впровадження Житомирського обласного Соціального Проекту-Конкурсу «Мій рідний край – моя Батьківщина!» є Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління».

7.2. Усі новини щодо організації та проведення даного Проекту-Конкурсу розміщені в розділі «Соціальні проекти» на сайті Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» www.PortalMolodi.com.ua

7.3. Електронна адреса Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» – XXIgeneration@ukr.netЦя електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити javascript для перегляду
_________________________

Інформація для усіх зацікавлених підприємств-спонсорів
і меценатів у підтримці даного соціального проекту-конкурсу:

Контактні телефони:
(0412) 465026 begin_of_the_skype_highlighting (0412) 465026 end_of_the_skype_highlighting,
(097) 1518616 begin_of_the_skype_highlighting (097) 1518616 end_of_the_skype_highlighting,
(091) 3343420 begin_of_the_skype_highlighting (091) 3343420 end_of_the_skype_highlighting

E-mail:
Vitaliy_Sivko@ukr.netЦя електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити javascript для перегляду


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини