Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирщина «приваблива» для іноземців?!

Житомирщина «приваблива» для іноземців?!

29-07-2011
Наша держава приваблює жителів інших країн своєю неповторною природою та історичними місцями. Також на території України низка вищих навчальних закладів здійснюють підготовку кваліфікованих спеціалістів, у тому числі й іноземних громадян, за професіями, затребуваними у сучасних умовах на ринку праці.
У той же час, Україна залишається транзитною державою між азіатськими країнами та Європою. Не рідкістю стало використання вітчизняними роботодавцями праці іноземних громадян та осіб без громадянства.
Як прокоментував ситуацію начальник сектору відділу громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб (ВГІРФО) УМВС України в Житомирській області В'ячеслав Сукманюк, названі обставини є найбільш поширеними причинами, за яких іноземні громадяни відвідують Україну, однак далеко не всі гості із чужих країн знають свої права та обов'язки у нашій державі, а деякі з них навіть свідомо порушують вимоги українського законодавства, аби досягти певної поставленої мети.
З метою виявлення порушень законодавства про правовий статус іноземців, розкриття і припинення злочинів та протиправних діянь, що вчиняються іноземними громадянами та особами без громадянства, працівники УМВС України в Житомирській області спільно з працівниками Житомирського прикордонного загону та обласного Управління Служби безпеки України систематично проводять спеціальні оперативно-профілактичні відпрацювання під умовною назвою „Мігрант”.
Як повідомила Житомир online Тетяна Дружинська, за шість місяців 2011 року до адміністративної відповідальності за порушення вимог Закону України „Про правовий статус іноземців...” лише на Житомирщині притягнуто 1267 осіб, у тому числі за порушення правил перебування на території держави іноземних громадян – 959, за порушення встановлених правил працевлаштування іноземців – 29, за незабезпечення своєчасної реєстрації іноземців громадянами, які їх запросили – 167, за незаконне надання житла іноземцям – 70, за порушення водіями правил перевезення іноземних громадян територією України – 42.


ВЗГ УМВС України

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини