Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини

Загадкова смерть Легенди: в лос-анджелеському готелі померла Вітні Х'юстон

13-02-2012
Одна з найвідоміших американських співачок Вітні Х'юстон померла у Лос-Анджелесі, у ніч на 12 лютого, на 49 році життя.

Як повідомили західні ЗМІ, співачку знайшли в номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі, смерть констатували лікарі "швидкої", що прибули за викликом.

Офіційної інформації про причини смерті досі не надходило. Натомість, багато хто нагадує про те, що протягом багатьох останніх років Х'юстон страждала на наркотичну та алкогольну залежність. Через це дехто припускає, що співачку вбило передозування наркотиків.

Слід зазначити, що 10 лютого Х'юстон виступала на концерті на честь пам'яті Майкла Джексона в Madison Square Garden. Шанувальників і ЗМІ тоді вразило те, що співачка була дуже схудлою. Це викликало масу роздумів з приводу її здоров'я.

У той же час Інтернет-портал TMZ, журналісти якого докладно висвітлюють події, пов'язані із загибеллю знаменитості, пише, що Х'юстон можливо, захлинулася водою у ванні.

За даними TMZ, Х'юстон знайшли співробітники готелю в несвідомому стані у ванні. Коли приїхала "швидка", тіло Х'юстон вже винесли з ванної кімнати. В номері співачки також знайшли пігулки, які їй виписав лікар. Причину загибелі співачки зможуть встановити тільки після розтину.

Дивіться фотогалерею Пам'яті Вітні Х'юстон: we will always love you

Ще одна версія - співачка могла померти через не надану вчасно медичну допомогу. Поліція, зокрема, повідомила, що медики "швидкої" з'явилися в готелі через 10 хвилин після того, як до них надійшов дзвінок. Крім цього обговорюється питання, чому допомогу не надав черговий лікар готелю.

Багато хто зі світових зірок поп-музики та шоу-бізнесу вже висловили своє співчуття з приводу смерті співачки.

У неділю, 12 лютого в США пройде церемонія вручення музичної премії "Греммі". Вона буде присвячена Вітні Х'юстон. Пам'яті співачки присвятять цілий розділ шоу, вести який буде володарка "Оскара" Дженіфер Хадсон.

Х'юстон потрапила в Книгу рекордів Гінеса як артистка, що володіє найбільшою кількістю нагород. За час своєї творчої діяльності, яка почалася у віці 11 років в молодшому госпел-хорі баптистської церкви New Hope в Ньюарку, Х'юстон отримала шість нагород "Греммі", 15 нагород Billboard Music Awards, 21 нагороду American Music Awards, дві нагороди Emmy і безліч інших премій і нагород музичної індустрії.

Дискографія Х'юстон нараховує сім студійних альбомів, безліч збірників та DVD-альбомів, а також три саундтреки - до фільмів "Охоронець", "В очікуванні перепочинку" і "Дружина священика". Артистка не лише заспівала в цих фільмах, але і зіграла в них головні ролі. Також Х'юстон знімалася в епізодах декількох серіалів і кінокартинах, в тому числі і в ролі самої себе.

Співачка встигла завершити роботу над фільмом Sparkle, де грає головну роль. Він повинен вийти на кіноекрани США в серпні цього року. Вона записала і кілька пісень до саундтреку цього фільму.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини