Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
П’ять років обмеження або позбавлення волі загрожує бердичівлянину за побиття поліцейського

П’ять років обмеження або позбавлення волі загрожує бердичівлянину за побиття поліцейського

26-05-2020
У Бердичівському міськрайонному суді триває розгляд справи за обвинуваченням 38-річного бердичівлянина у нанесенні легких тілесних ушкоджень поліцейському.

Як було встановлено досудовим розслідуванням, події відбувались у січні 2019-го року. Того дня потерпілий разом із двома колегами заступив до складу наряду реагування з охорони об’єктів усіх форм власності. Близько дев’ятої вечора наряд отримав повідомлення про бійку на вулиці Вінницькій, 59.

На місці події поліцейські побачили трьох громадян, які лаялись і сперечалися між собою. Відрекомендувавшись, правоохоронці виказали вимогу припинити порушувати громадський порядок та розійтись по домівках, однак порушники відмовились виконати вимогу поліцейських. Обвинувачений схопив потерпілого за плече й відірвав погон. Тоді потерпілий разом із колегою застосували фізичну силу (загин руки за спину) та спробували вдягнути на порушника кайданки.

Той, вириваючись, упав на спину і вдарив поліцейського ногою у голову, збивши шолома, після чого пригрозив подальшим нанесенням тілесних ушкоджень та вдруге вдарив потерпілого ногою по голові.

Дії обвинуваченого, виражені у нанесенні правоохоронцю легких тілесних ушкоджень, кваліфікуються органом досудового слідства за частиною 2 статті 354 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Запобіжний захід обвинуваченому не обирався, на одному із судових засідань він попросив призначити йому безкоштовного захисника із центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Суд це клопотання задовольнив.

Розгляд справи проходить у відкритому режимі, наразі допитують свідків. За побиття поліцейського, у разі визнання винним, обвинуваченому загрожує до п’яти років обмеження волі або ув’язнення на такий самий термін.

Джерело статті: rio-berdychiv

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини