Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
В Бердичеві бабуся випадково загубила свою 2-річну онуку

В Бердичеві бабуся випадково загубила свою 2-річну онуку

29-07-2020
У липні до підрозділів поліції області надійшли 28 повідомлень про зникнення неповнолітніх. Усі діти розшукані та повернуті батькам. Правоохоронці закликають дорослих контролювати дозвілля школярів на канікулах.

У період з 20 по 26 липня працівники поліції встановили місцезнаходження п’ятьох дітлахів упродовж першої доби пошуків. На Романівщині правоохоронці з’ясовували, хто такий і звідки узявся в одному із сіл юний велосипедист без супроводу дорослих. Врешті виявилось, що 13-річний підліток своєю втечею у сусідній населений пункт вирішив «покарати» рідних за побутове непорозуміння.

У Бердичеві бабуся не помітила, куди втекла її 2-річна онука. Дівчинка гралась на подвір’ї і, поки її доглядальниця на хвилинку відволіклась, щезла з поля її зору. Про ситуацію жінка одразу ж повідомила поліцейських. На щастя, уже за чверть години маленька непосида знайшлась за будинком.

У Попільнянському районі 10-річний хлопчик заховався на території однієї з сільськогосподарських ферм, чим неабияк наполохав рідних. На щастя, з хлопчиком нічого лихого не сталось і його швидко відшукали. Також повідомлення про зникнення неповнолітніх минулого тижня надходили з Баранівського та Ємільчинського районів. Усі дітлахи розшукані та повернуті батькам.

– У поточному році працівники поліції встановили місце перебування 252 дітей і підлітків. Ця кількість більша за минулорічну (у 2019 – 244). Однак у липні до підрозділів поліції надійшли 28 повідомлень про зникнення неповнолітніх. Усі вони уже розшукані. На противагу, у липні минулого року ми працювали над пошуками 45 дітей і підлітків, – повідомила керівниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

Також вона зазначила, що упродовж місяця до поліції надходили звернення про зникнення малолітніх з їх родичами. Так, 27 липня до Малинського відділення поліції звернулась жителька району про те, що її 20-річна донька пішла з дому разом зі своєю 8-річною сестрою, однак місце їх перебування жінці відомо не було і зв’язку з дівчатами вона теж не мала. Правоохоронці перевірили зібрані відомості і розшукали обох зниклих у Київській області за місцем проживання залицяльника старшої дівчини. Про це повідомили заявниці і повернули додому 8-річну мандрівницю.

Джерело статті: berdichev.biz

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини