Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
За минулу добу поліцейські Житомирщини склали 45 адміністративних протоколів за порушення правил карантину

За минулу добу поліцейські Житомирщини склали 45 адміністративних протоколів за порушення правил карантину

02-11-2020
З входженням значної території Житомирщини до червоної зони змінились загальні умови суспільної життєдіяльності та значно посилені карантинні обмеження. Поліцейські нагадують про необхідність дотримання усіх встановлених правил заради збереження життя та здоров’я.

Інформують 2 листопада у пресслужбі ГУ Нацполіції Житомирської області.

З 2 листопада «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у містах Житомирі, Бердичеві, Коростені, Малині, Новограді-Волинському та в Андрушівському, Бердичівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростишівському, Лугинському, Любарському, Народицькому, Овруцькому, Попільнянському, Романівському, Черняхівському, Чуднівському районах.

"Відтак уже цієї ночі ( з 0:00 годин) на території регіону було створено та працювали 28 рейдових груп поліцейських та інших відповідальних органів з контролю за дотриманням встановлених обмежень, у тому числі щодо заборони діяльності розважальних закладів," - повідомив начальник ГУНП в області Юрій Олійник. - "За результатами проведених заходів перевірено 655 суб’єктів господарювання та за виявленими фактами недотримання обмежень оформлено 45 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, у тому числі 3 - у м. Житомирі, де попри заборону працювали нічні розважальні заклади."

Загалом функції із забезпечення безпеки та правопорядку наразі на території області виконують майже 300 правоохоронців у складі близько 120 піших та автопатрулів.

Загалом, як повідомив Ситуаційний центр Головного управління Нацполіції в області, станом на 2 листопада складено 1206 адміністративних протоколів, з них за ст. 44-3 (Порушення правил карантину щодо людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення - 1188.

Зокрема такі порушення фіксували працівники:
Управління патрульної поліції – 149, Житомирського відділу – 57 та районного відділення – 75; Коростенського – 96, Новоград-Волинського – 69, Бердичівського – 67 та Коростишівського – 32 відділів; Баранівського – 56, Чуднівського – 52, Попільнянського – 49, Лугинського – 45, Овруцького – 43, Андрушівського – 42, Радомишльського – 41, Олевського – 40, Малинського – 38, Ємільчинського – 33, Хорошівського, Любарського, Ружинського та Черняхівського – по 31, Романівського – 24, Народицького – 21, Пулинського – 18, Брусилівського – 17 відділень.

Ще 18 адміністративних протоколів оформлено за ст. 173-1 (Поширення неправдивих чуток) Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Відтак поліцейські звертаються до жителів області: радимо відповідально та серйозно поставитись до необхідності дотримуватись карантинних обмежень.

Обов’язково користуйтесь засобами індивідуального захисту. Пам’ятайте, що відсутність симптомів хвороби не є стовідсотковим показником неінфікованості. Маска та рукавички – найелементарніші засоби для убезпечення оточуючих від поширення вірусу.

Окремо звертаємось до громадян, які з тих чи інших причин повинні дотримуватись 14-денного режиму обсервації. Не нехтуйте доведеними до вас правилами та заборонами. Не наражайте на небезпеку рідних, близьких та загалом усіх, хто може опинитись поблизу. Серед інших заходів поліцейські перевіряють і дотримання самоізоляції жителями області, яким встановлений такий режим. Одним з дієвих важелів впливу на порушників є законодавчо визначена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Будьте здорові і бережіть себе та рідних!

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини