Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Біля Бердичева почали будувати транспортну розв’язку. ФОТО

Біля Бердичева почали будувати транспортну розв’язку. ФОТО

17-11-2020
Але завершення її будівництва залежить від багатьох факторів, головний з яких – політичний.

Адже всі, хто їде автотранспортом до Києва, знають, що майже перед столицею, у селищі Стоянка, вже десять років бовваніють частини недобудованої естакади, яка мала б серйозно розвантажити перевантажене перехрестя. Розпочали те будівництво ще при Азарові та Януковичу, а завершити його не взялись і через десять років.

Про це пише сайт Ріо Бердичів.

Перехрестя за Гришківцями важко назвати таким завантаженим, але комусь і колись здалось, що їхати з Житомира на Вінницю буде значно швидше, якщо автівки не будуть чекати зустрічний транспорт з Бердичева, щоб повернути на об’їзну. Напевно, це сталось тоді, коли з Києва на Вінницю часто їздив Гройсман у статусі Прем’єр-міністра України.

Проектанти отримали завдання зробити так, щоб транспорт, який рухається у напрямку Вінниці не перетинався з протилежним потоком, тобто, запроектувати міст для однієї полоси руху. Згідно із законодавством, були проведені у Гришківцях громадські слухання, які й встановили, що нікому з жителів селища новий міст не заважатиме.

17 червня оголосили тендер на будівництво розв’язки вартістю 321 мільйон гривень. Брали участь в ньому дві фірми – приватне підприємство «Автомагістраль» та акціонерне товариство з білоруського Бресту. Вірніше, тільки дві ці фірми допустили до аукціону, який відбувся 22 вересня, де після пониження ставок на 50 мільйонів, перемогу отримало ПП «Автомагістраль». Воно й не дивно, адже це підприємство входить у п’ятірку фірм, які виграють тендери на дорожнє будівництво по всій країні.

І ось нещодавно будівництво розпочалось. Будівельники розмістились поряд на майданчику асфальтового заводу і почали завозити металоконструкції та опалубку для мостових опор.

Виконроб розповів, що ці матеріали вони виготовляли на власному виробництві, але бетон будуть брати на місцевому підприємстві. Крім бетону на місці купують лише деякі дрібниці, харчують працівників і замовляють послуги проживання.

Директор бердичівської будівельної фірми «Золотий ключ» підтвердив, що саме їхній бетон будуть використовувати для будівництва транспортної розв’язки.

За словами виконроба, будівництво має бути завершене у вересні 2021 року, але, якщо врахувати перші абзаци нашої замітки, то ще зовсім невідомо, коли воно реально завершиться.

Але, в цілому, якщо рахувати, що ремонт мосту на м’ясокомбінаті у розпалі, ремонт розв’язки у Гришківцях розпочато, і ходять-бродять чутки про те, що будівництво шляхопроводу під залізницею стає все реальнішим, то, можливо, цей період у житті Бердичева колись буде згадуватись нащадками як «епоха мостотворчості». І хай би так і було.

Біля Бердичева почали будувати транспортну розв’язку. ФОТО
Біля Бердичева почали будувати транспортну розв’язку. ФОТО
Біля Бердичева почали будувати транспортну розв’язку. ФОТО

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини