Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Троє гравців житомирського "Полісся" увійшли в збірну футболістів-відкриттів

Троє гравців житомирського "Полісся" увійшли в збірну футболістів-відкриттів

29-12-2020
Після першого кола Першої ліги України з футболу UA-football сформував збірну футболістів-відкриттів. До цієї збірної увійшли воротар, захисник та півзахисник житомирського футбольного клубу "Полісся".

Серед житомирських футболістів відмітили наступних:

1) Володимир Маханьков. 23-річний воротар практично всю кар'єру провів у дублі київського "Динамо". Опинившись під крилом Сергія Шищенка в Житомирі, він відчув головне для голкіпера його віку - довіру, і видав п'ять "сухих" матчів при десяти пропущених голах в 11 поєдинках Першої ліги. За даними Transfermarkt, вартість гравця зараз складає 150 тис. євро, контракт з "Поліссям" діє до 30-го червня 2021-го.

2) Кирило Прокопчук. Ще один гравець оборонної ланки "Полісся", який з приходом Шищенко став буквально незамінним. У Прокопчука набралося 17 матчів у чемпіонаті і Кубку й всього лише 49 хвилин поза полем. Голів вихованець "Дніпра" не забивав, зате довгий час діяв максимально надійно, дозволяючи своїй команді йти у верхній половині турнірної таблиці і навіть періодично підійматися до групи лідерів. П'ять попередніх років Кирило Прокопчук провів у дублі "Олександрії", але свого шансу в основі так і не отримав. З "Поліссям" контракт підписував у статусі вільного агента, 14-го лютого наступного року захиснику виповнюється вже 23.

3) Андрій Понєдєльнік. Перед стартом сезону 2020/2021 прийшов до Житомира вінгер розформованого "Калуша" і відразу ж застовпив за собою місце в основі. У тринадцяти іграх Андрій Понєдєльнік забив двічі і ще три рази знаходив результативними передачами партнерів по команді. Вклад у гольові звершення "Полісся" у вінгера суттєвий, адже вцілому команда забила 15 голів у чотирнадцяти поєдинках, тобто з прямою участю Андрія забивалася рівно третина м'ячів житомирян. Уродженець райцентру Камінь-Каширський у Волинській області провів дитячі роки в футбольних школах Рівненського та Тернопільського регіонів. Вже дорослу кар'єру Понєдєльнік розпочав у тернопільській "Ниві", потім два роки відіграв по аматорам за чортківський "Кристал", де його і помітили скаути чернівецької "Буковини". Дебютувати в "Калуші" так і не вдалося через пандемію, але на той момент (минула зима) трансфер з Чернівців здавався підвищенням. Що вже говорити про прихід до "Полісся" та подальші виступи 23-річного півзахисника на рівні Першої ліги. Так що ціна на вінгера, що однаково успішно діє на обох флангах, безумовно буде й надалі зростати.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини