Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Житомирі суд розплутав «детективну» ДТП

У Житомирі суд розплутав «детективну» ДТП

26-02-2021
На одній з вулиць Житомира водій, керуючи автомобілем «Шевроле Авео», не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив наїзд на припаркований автомобіль «Рено Меган Сценік», який від удару здійснив наїзд на припаркований попереду автомобіль «Фіат Крома». Поліціянти на місці події склали протокол про притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності за статтею 124 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Про це 26 лютого інформує пресслужба Корольовського районного суду Житомира.

"У залі суду чоловік вини не визнав, пояснив, що не був водієм, хоча є власником цієї автівки, перед ДТП стояв зі знайомими, які розпивали спиртне. Він алкоголю не вживав. Далі з його слів, відчув себе погано зайшов до магазину аби купити води запити ліки. По дорозі зустрів незнайомця, який допоміг йому перейти дорогу і запропонував відвезти його додому, сказавши, що має водійське посвідчення. І зі слів чоловіка саме цей хлопець допустив наїзд на припарковані авто. Після чого невідомий втік, а власник автівки вийшов через водійські двері, оскільки інші двері не відчинилися. Де цей хлопець і хто він, чоловік не знає", - йдеться у повідомленні.

З матеріалів справи також стало відомо, що є ще один чоловік, який за твердженням власника керував автівкою і є товаришем-земляком власника «Шевроле Авео». Проте в судовому засіданні, він повідомив, що просто йшов повз і не розпитував про деталі у свого знайомого, керування авто заперечив.

Власники пошкоджених авто повідомили, що водій був нетверезий, на місці ДТП сказав «давай щось вирішувати». Також чоловіки сказали, що авто мало фішку таксі, а водій від огляду лікаря першої карети швидкої відмовився. На місці автопригоди було проведено огляд на стан алкогольного сп'яніння водія за допомогою приладу «Драгер», який показав результат – 1.75 проміле. А друга карета швидкої забрала таки водія у лікарню.

У судове засідання викликалися й свідки, які підтвердили, що бачили особу, що притягається саме водієм авто «Шевроле Авео».

Після дослідження усіх матеріалів суд зробив висновок про доведеність вини водія «Шевроле Авео» в інкримінованому правопорушенні, передбаченому статтею 124 КУпАП, та вважав за необхідне застосувати адмінстягнення у виді позбавлення права керування транспортними засобами строком на один рік.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини