Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
У Бердичеві судять жінку, яка брала завдаток за продаж частини будинку і "зникала"

У Бердичеві судять жінку, яка брала завдаток за продаж частини будинку і "зникала"

06-04-2021
Бердичівський міськрайонний суд продовжує розбиратися в обставинах справи про шахрайство з нерухомістю, яке інкримінується 55-річній місцевій жительці. Її звинувачують в умисному заволодінні чужим майном, вчиненому повторно та в особливо великих розмірах (частини 1-3 статті 190 КК України).

Про це 6 квітня інформує пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

Досудове слідство встановило, що жінка виставляла на продаж частину будинку по вулиці Металістів, брала з потенційних купців чималі завдатки, після чого не виконувала жодних домовленостей, а отримані гроші не повертала. Як «купували» житло в обвинуваченої, цього тижня суду розповіли четверо із шести потерпілих у справі.

"Кожен розказав свою історію, схожу на інші: побачили в інтернеті оголошення щодо продажу частини будинку за привабливою ціною (8-10 тисяч доларів), зустрілись із продавцем, швидко дали завдаток, аби бути єдиними покупцями, бо, зазначили, під час оглядин нерухомості телефон у жінки просто розривався – начебто від дзвінків інших бажаючих. Зрештою, хтось заплатив їй 900 євро, хтось - тисячу доларів чи 50 тисяч гривень. Обвинувачена написала усім розписки, що кошти взяла та протягом місяця зобов’язується продати будинок. А далі допитаним, за їхніми словами, довелось пройти певний період безрезультатних дзвінків-листувань із приводу повернення завдатку, після чого люди звернулись до правоохоронців. Чи не виникло у покупців сумнівів щодо занизької ціни житла? Виникли, однак продавчиня переконала, що так дешево спродує, бо їй дуже терміново треба…", - йдеться у повідомленні.

У разі доведення вини в інкримінованому шахрайстві з нерухомістю, обвинуваченій загрожує від трьох до восьми років ув’язнення. Четверо потерпілих висловилися за призначення їй максимального покарання. Інших двох суд планує заслухати у наступному засіданні, запланованому на 27 квітня. До жінки застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини