Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
На Житомирщині за добу зафіксували аж 7 випадків незаконного поводження з наркотиками

На Житомирщині за добу зафіксували аж 7 випадків незаконного поводження з наркотиками

14-05-2021
У Житомирі та Новограді-Волинському пакунки з порошком та рослинною сумішшю поліцейські виявили у перехожих, а у м. Олевську нарковмісну сировину вилучили з приватного домоволодіння. Також правоохоронці задокументували випадок надходження заборонених речовин до житомирської виправної установи. Нині розпочаті відповідні перевірки та експертні дослідження.

Про це повідомляють у ГУНП у Житомирській області.

"В обласному центрі патрульні поліцейські виявили пакунки з порошком у 3 жителів області. На світанку поліцейські зупинили на вулиці підозрілого перехожого. Під час поверхневого огляду у 28-річного жителя с. Зарічан виявили два пакуночки з, імовірно, амфетаміном. Близько 11:10 на одній з центральних вулиць м. Житомира увагу правоохоронців привернув 32-річний бердичівлянин. У чоловіка виявили поліетиленовий згорток з білим порошком. За кілька годин подібну ношу виявили й у 18-річного жителя с. Глибочиці, який навчається в одному з житомирських коледжів.

Увечері цієї ж доби на вул. Київській обласного центру патрульний наряд нацгвардійців виявив у 50-річної житомирянки шприц з рідиною та металеву ємність з порошком. А поліцейські Новоград-Волинського райвідділу поліції вилучили у 27-річного звягельчанин пакунок з імовірним психотропом та подрібнену рослинну масу.

13 травня працівники відділення поліції №2 Коростенського РУП провели санкціонований обшук за місцем проживання 26-річного жителя м. Олевська. У результаті виявили на горищі підсобного приміщення висушені та подрібнені рослини.

До Житомирського райуправління поліції надійшло повідомлення від працівників установи виконання покарань про виявлення забороненої речовини в посилці, що надійшла одному із засуджених. Кристалічну речовину намагались замаскувати у каві",
- повідомляють правоохоронці.

У всіх випадках на місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції. Виявлені речовини, за попередніми даними – наркотичні засоби, вилучили. Всі вони будуть направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України такі протиправні дії караються штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини