Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
За півроку бердичівські поліцейські зупинили 160 нетверезих водіїв

За півроку бердичівські поліцейські зупинили 160 нетверезих водіїв

10-07-2021
Дев'ятеро з викритих керманичів учинили вказане правопорушення повторно. Правоохоронці попереджають про передбачену законом відповідальність за такі дії.

Про це 10 липня інформує пресслужба ГУНП в Житомирській області.

"Як свідчить практика, нетверезі водії частіше всього потрапляли в поле зору поліції у віддалених від центральної частини міста мікрорайонах та на автошляхах між населеними пунктами. Крім того, кількість таких правопорушень зростає у вихідні та святкові дні", - розповів заступник начальника сектору реагування патрульної поліції Бердичівського РВ Олександр Суворов.

Загалом упродовж півріччя поліцейські викрили 160 жителів району, які керували автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння, 9 з них вчинили це правопорушення повторно.

У січні патрульні СРПП, реагуючи на повідомлення громадян, зупинили ВАЗівку, якою керував 38-річний місцевий житель. Під час з’ясування всіх обставин виявилося, що водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Відносно керманича були складені адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. В квітні судом відносно чоловіка винесено рішення про накладення штрафу у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Вже в кінці червня під час патрулювання вулиць міста екіпаж СРПП зупинив автомобіль марки «Mercedes» задля попередження водія про технічні несправності, оскільки у транспортному засобі не працював задній габарит. Під час спілкування поліцейські з’ясували, що керманич не мав права керування, до того ж знову знаходився за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Відтак відносно 38-річного бердичівлянина були складені відповідні адміністративні матеріали, які нині направлені до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

За повторно вчинене правопорушення чоловіку загрожує штраф у розмірі 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на 3-річний строк з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або 10 діб адміністративного арешту з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини