Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
У Житомирі завершують ремонт набережної, який почали у 2019 році. ВІДЕО

У Житомирі завершують ремонт набережної, який почали у 2019 році. ВІДЕО

14-07-2021
До кінця липня у Житомирі планують завершити ремонт набережної, який почали у 2019 році.

Про це розповів очільник міського управління капітального будівництва В'ячеслав Глазунов, - йдеться в сюжеті Суспільного.

13 липня у Житомирському міському парку культури та відпочинку провели виїзне засідання бюджетної депутатської комісії. На засідання запросили представників підрядника, головну архітекторку міста та технічний нагляд.

Говорили про складнощі, які виникали в процесі реконструкції, а також з'ясовували, чи вкладається підрядник у вказаний ним графік виконання робіт.

Представниця підрядника Олена Розенблат каже, що зараз роботи на завершальному етапі, хоча в процесі довелося стикнутися зі складнощами.

"Наприклад, ось тут – скеля, класти трубу протяжністю 800 метрів – це нереально, тому довелося шукати нові можливості", – розповіла Олена Розенблат.

На уточнююче питання членів комісії про те, чи був проєкт слабким, Олена Розенблат відповіла, що технічна частина була "сира".

У відповідь головна архітекторка міста Ольга Бронштейн сказала, що у цій ситуації проєктувальники розробляли проєкт згідно технічних умов, виданих "Житомирводоканалом".

"Минуло більше двох років, і зараз кажуть: давайте інше рішення. Ось проєктувальники дають інше рішення", – говорить головна архітекторка.

На об'єкті працює технічний та авторський нагляд. Представник технагляду каже, що на всі зауваження підрядник реагує і виправляє недоліки.

"Ось переукладають плитку, бо вона була не зовсім якісно покладена. Є ще місця, де її потрібно поправити, тому що об’єктивно є зауваження. Але є зауваження – їх усувають. Це будівництво, і тут питання є завжди. Немає такого будівництва, де б не було питань", – розповів представник технагляду Віктор Голик.

Загальна вартість виконання робіт – 32 мільйони гривень. Тривала реконструкція набережної з 2019 року.

"Кінцеві терміни по графіку виконання робіт, наданому підрядною організацією, – до кінця серпня. В принципі, так і планується. Зараз роботи вже на завершальному етапі. Залишилося встановлення каналізаційної системи і підключення зовнішніх мереж водопостачання. Я думаю, за цей місяць всі роботи будуть виконані", – поінформував очільник міського управління капітального будівництва В'ячеслав Глазунов.

У січні 2020 року В'ячеслав Глазунов говорив про можливість завершення робіт на набережній до кінця 2020 року, а в червні 2021 року на реконструйованій набережній переукладали плитку.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини