Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Бердичеві чоловіка викрили у зберіганні наркотиків та керуванні автомобілем у стані сп'яніння. ВІДЕО

У Бердичеві чоловіка викрили у зберіганні наркотиків та керуванні автомобілем у стані сп'яніння. ВІДЕО

17-12-2021
Місцевий житель за день двічі потрапив у поле зору бердичівської поліції. Дільничні офіцери виявили факт зберігання ним заборонених речовин. А згодом патрульні задокументували, що чоловік у стані сп’яніння керував автомобілем з технічними несправностями. Нині тривають відповідні перевірки.

15 грудня на одній з вулиць районного центру поліцейські перевірили підозрілого чоловіка. Під час огляду у 36-річного бердичівлянина виявили порошкоподібну речовину білого кольору, ймовірно наркотичний засіб.

Виявлене вилучили працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції. У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ слідчі проводять необхідні заходи, у тому числі направили вилучене на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Згодом на одній з вулиць міста патрульні зупинили автомобіль «Ford», помітивши технічну несправність. Під час спілкування з водієм поліцейські зауважили, що чоловік має явні ознаки наркотичного сп’яніння. А встановлюючи його особу, з’ясували, що кілька годин тому саме у нього слідчі вилучили наркотики.

Тож поліцейські запропонували водієві пройти медичне обстеження щодо вживання наркотичних речовин. Проте він відмовився від освідування.

За таких обставин відносно нього інспектори СРПП склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та за ч. 1 ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП.

Відтак чоловікові загрожують штрафні санкції з позбавленням права керування транспортним засобом. Водночас за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту передбачено покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.



На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини