Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Що розповідають житомиряни про проходження повного медогляду у державних медичних закладах

Що розповідають житомиряни про проходження повного медогляду у державних медичних закладах

22-01-2022
Наразі, простіше пройти медогляд, заплативши в приватній клініці, ніж це зробити у державних. Про труднощі проходження медогляду в соцмережі Фейсбук поцікавилась Марина Левківська.

"Для телесюжету шукаємо людей (з декларацією у сімейного лікаря), в яких виникли труднощі під час проходження повного медогляду в держ. лікарні. Можливо, не працювали апарати УЗІ, рентген, у вас просили гроші за те, що має бути безкоштовним і тд. Прошу писати мені в особисті або телефонувати за номером +380631543826", - написала Марина Левківська.

Що коментують житомиряни:

- У жовтні проходила мед огляд по догляду пожилого родича. Попереднього року такий самий медогляд був безкоштовний ! Був обов'язковим для документів Цього року поновлюючи документи і не знаючи що ще в березні. Змінені. Постанови, я пішла пройти медогляд по направленню від сімейного лікаря мені Сказали що коштує триста гривень я обурилась, але дали по направленю талони до л!кар!в, коли дійшла черга до окуліста, а він відмовився підписувать поки я не заплатила, виявляється він зав поліклініки чи що одним словом я пройшла --за рентген теж заплатила двадцять гривні, коли пішла на ЛКК мене спитали навіщо платила, і що за медогляд стенули плечима і Підписали. Я повезла в совбез, а там кажуть що медогляд доглядача з березня відмінено. В мене шок хотілось рознести ту поліклініку. Скільки з березня таких медоглядів проплачено і кому пішли ці гроші Папірець про оплату з!рвали в ЛКК доказ!в нема.Ось так це в Станишівській поліклініці.

- Незнаю где как а в Житомире к семейному врачу записываться нужно за неделю больной небольной муж инвалид 2 группы семейный врач дал 2 направления на анализ ремопробы и биохимия 480 грн и это при пенсии 2200 а квитанции некто не выписывает просто на направлении маркером ставят галочку

- Я на групі, після інфаркту. Мала направлення на УЗД черевної порожнини. Прийшла перший раз, двері до кабінету закриті, через декілька днів завітала, немає лікаря, медсестра хто знає де от і все УзеДе. Психанула, записалась до Медібору, і УЗД серця і черевної порожнини зробили і отримала якісну консультацію кардіолога та і забір крові зробили на ліпідограму. Кошти чималі, але ніхто не гавкає і не дивиться на тебе з під лоба. А як у грудні проходила комісію, то флюро поломане, а от інший рентген кабінет працює, зате платний. Я з Попільні, до речі у нас кардіолога не має і скільки себе пам'ятаю і не було, ще моя мама працювала у лікарні і такого безладу раніше не було. От і прийшлось мені їхати з Попільні до Житомира за 70 км, дорогу переношу погано, кардіолог виміряла тиск 170/90 пульс 46 при тому має бути мій тиск 100/60 пульс 60.Ось так можна і у берізки загриміти.

- У меня на Станишовке за УЗИ пришлось оплатить 150 гр. Хотя было электронное направление и Житомирская ликарняна касса. Детская областная больница.

-Якщо в державних поліклініках все платно, то вже можна собі напевне дозволити платну клініку то хоч прийшов як людина і з тепе пилинкі здувають, а то ж собачарня ні спитати ,ні пробитись нікуди, всі на повишених тонах і злість одна злість.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини