Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Житомирщина у скорботі: відбулося прощання з трьома військовими

Житомирщина у скорботі: відбулося прощання з трьома військовими

14-04-2022
На Черняхівщині попрощалися з двома військовослужбовцями, загиблими у боях з російськими загарбниками, – Петром Артемчуком та Володимиром Усенком. А в Станишівській громаді в останню путь провели десантника Василя Гриценка.

Про поховання бійців з Черняхівщини 13 квітня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради з посиланням на інформацію Facebook-сторінки газети «Нове життя» - Черняхів

«Черняхівська громада у скорботі... Війна забрала життя у її синів, її Героїв. 12 квітня Черняхів на колінах прощався з Петром Артемчуком. 13 квітня жителі с. Росівка провели в останню путь Володимира Усенка», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Петро Артемчук та Володимир Усенко загинули на полі бою з ворогом, а Сергія Дем'янчука окупанти вбили в Бучі.

«Герою Петру Артемчуку було всього двадцять п'ять....Петро народився в багатодітній родині, де виховувалось четверо дітей. З дитинства хлопець допомагав матері по господарству. Не боявся ніякої роботи. Настав час – пішов до війська строковиком. Проходив службу в Національній гвардії України. Служив у Львівський області. Був у зоні АТО та ООС. Повернувся додому, будував плани на майбутнє. Мріяв створити сім'ю. Але ранок 24 лютого перекреслив усі ці плани. Із першого дня війни Петро пішов захищати Батьківщину. На двадцять шостому році ворог забрав його молоде життя…»
, – пише черняхівське видання.

Володимир Усенко – житель с. Росівка. Йому було 48 років. Пішов боронити землю від рашиських окупантів у перший день війни – 24 лютого. Його двоє дорослих синів Владислав і Віталій – воїни Збройних сил України.

Також у Черняхові 13 квітня поховали Сергія Дем'янчука, який працював у Бучі і загинув від рук окупантів.

Юрист за освітою, Сергій Дем’янчук працював менеджером. У складні часи коронавірусної пандемії дбав про свою родину, тому поїхав будівельником на спорудження приміщення «Епіцентру» в Бучі. Коли почалася війна – намагався звідти виїхати. Але не зміг.

«Після звільнення Бучі тіло Сергія знайшли в лісопосадці. Орда зняла з нього кросівки, курточку, позабирала речі… Сергію навіки залишиться 36...»
, – розповідають про загиблого.

За інформацією пресслужби Житомирської облради, 04 квітня 2022 року героїчно загинув учасник бойових дій, десантник 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Гриценко Василь Васильович, 1977 року народження, житель с. Ліщин Станишівської громади Житомирського району.

Прощання з Героєм було заплановане на 14 квітня та мало відбутися в селі Ліщин, біля будинку, де проживав загиблий.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини