Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Враховуючи небезпеку, на території сіл Малинської та Народицької громад заборонили відвідувати кладовище у поминальні дні

Враховуючи небезпеку, на території сіл Малинської та Народицької громад заборонили відвідувати кладовище у поминальні дні

28-04-2022
Упродовж 30 квітня – 3 травня у населених пунктах Житомирської області триватимуть поминальні дні. Загалом на території Житомирщини очікується проведення таких заходів у понад 530 населених пунктах. На більш ніж 600 кладовищах пройдуть #богослужіння та заходи з вшанування пам’яті померлих, в яких візьмуть участь близько 37 тисяч громадян.

Про це інформує пресслужба ГУНП в Житомирській області.

"Правопорядок та безпеку у ці дні забезпечуватимуть понад 400 поліцейських. Правоохоронці продовжують працювати у посиленому режимі та контролюватимуть правопорядок на автошляхах, поблизу місць поховань та в інших публічних місцях населених пунктів. Водночас, враховуючи небезпеку для людей через бойові дії, що проходили на півночі та сході області, місцевими органами влади прийняті рішення щодо заборони відвідування кладовищ в окремих старостинських округах Малинської міської територіальної громади (Морозівському, Любовицькому, Ново-Вороб’ївському, Пиріжківському, Малинівському) та Народицької", - йдеться у повідомленні.

Відтак поліцейські закликають жителів та гостей цих громад утриматися від відвідування місць поховань та у разі переміщення між населеними пунктами рухатися лише основними перевіреними шляхами.

Окрім того, нагадуємо, що нині в області заборонено відвідувати ліси. На жаль, небезпека мінувань та випадкового натрапляння на вибухонебезпечні предмети залишається високою.

Відтак у разі виявлення підозрілого предмета у жодному разі не можна до нього наближатися, рухати, розбирати, робити інші маніпуляції. Необхідно застерегти від наближення до нього інших людей, за можливості позначити місце знахідки та вказати на небезпеку. Одразу ж зателефонуйте на спецлінію 101 чи 102 та повідомте про подію. Будьте уважними та відповідальними!

Правоохоронці звертають увагу громадян на те, що за рішеннями органів місцевого самоврядування можуть бути внесені зміни щодо руху громадського транспорту. Зокрема, у м. Житомирі з ранку 1 травня діятимуть наступні обмеження: рух по Західному шосе буде здійснюватися в односторонньому напрямку від с. Тетерівки у бік Богунії. Рух транзитного транспорту йтиме через місто.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини