Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Бердичеві припинила мовлення радіостанція «Лайф ФМ»

У Бердичеві припинила мовлення радіостанція «Лайф ФМ»

25-01-2023
Останній раз позивні «102,0 – радіо бердичівлян» прозвучали в ефірі 22 січня, а вже наступного дня на цій частоті лунав лише тихий шум.

Про це пише сайт Ріо Бердичів.

12 років на цій частоті велась трансляція єдиного справді бердичівського радіо. За цей час в ефірі змінились кілька ведучих, росла і зменшувалась кількість авторських програм, лунала реклама подій і товарів, звучали оперативні новини міста, країни та світу.

В 2010 році заснував радіостанцію та виграв конкурс на мовлення Олександр Глейзер, який доклав до цього свого проекту чимало фінансів, сил, здоров’я та натхнення. Для багатьох журналістів студія радіостанції стала етапом творчого зростання, а досвід, отриманий в прямому ефірі – неоціненним набутком для подальшого життя і творчості. Юрій Балюк, Олексій Різванюк, Артем Глібов, Василь Боровий, Роман Тарасюк – це лише частина тих, хто надихав бердичівлян в ефірі та надихався сам у творчому молодому колективі.

В мене в автомобілі всі ці роки «Live FM» була на першій кнопці радіоприймача, тож назавжди запам’ятались дитячі передачі з «доброносиками» від Тетяни Кущук, щоденне приємне базікання в ефірі від Ірини Чудіної та актуальні новини від Людмили Острожинської.

А прямі ефіри з зірками, що приїздили до нашого Бердичева, потребували зусиль всього колективу, тож лише на таких фото ми можемо побачити і тих, хто завжди знаходився «за екраном» - технічні спеціалісти Олександр Шах, Василь Котов і бухгалтер компанії Валерія Завадська.

На жаль, місцевий рекламний ринок не завжди покривав витрати на утримання студії, продукування програм, вартість радіочастоти та податки, тому власнику радіостанції доводилось дотувати її діяльність за рахунок інших сфер. А з початком повномасштабного вторгнення доходи від реклами фактично припинились. Додало до рішення про непродовження ліцензії та закриття станції і значне подорожчання радіочастотного ресурсу та відрахувань за авторські права, які мали вступити в дію з початку цього року.

Отже, 22 січня був останній день, коли діяла стара ліцензія, а вже ввечері Олександр Шах вимкнув рубильник, який подавав електроенергію на радіопередавач, і в ефірі замість музики залишився лише шум.

Можливо, цю радіочастоту буде виставлено на новий конкурс і хтось захоче відновити мовлення, але це вже буде інша історія...

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини