Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Секрет пластичних операцій Мерилін Монро розкрито

Секрет пластичних операцій Мерилін Монро розкрито

12-10-2013
Чи робила Мерилін Монро пластичні операції - це загадка, оточена безліччю чуток і домислів. Секрет розкриють медичні документи - записи пластичного хірурга зірки Майкла Гурдіна і рентгенівські знімки актриси. Все це в наступному місяці буде виставлено на аукціон Julien's, торги яких пройдуть 9-10 листопада.

Продавець, ім'я якого не розголошується, розраховує виручити за належні йому докази пластичних операцій Мерилін від 15 до 30 тисяч доларів. Власник документів стверджує, що отримав їх у подарунок від Гурдіна.

Директор аукціону Julien's Мартін Нолан, який оголосив про незвичайний лот, каже:

"Ніхто ніколи не знав правду про пластичні операції Мерилін Монро. Все завжди залишалося на рівні чуток: робила чи не робила? Люди не хотіли в це вірити, вважаючи її красу природньою".

Як йдеться в паперах, операції у актриси були, причому їх було декілька. У документах згадується зроблена зірка, яка мала в 1950 році операцію з імплантації імпланта в підборіддя - цю процедуру Монро пройшла перед зйомками у своїх найпопулярніших фільмах - "Як вийти заміж за мільйонера" ​, "У джазі тільки дівчата", " Сверблячка сьомого року".

До Майкла Гурдіна Мерилін звернулася в 1958 році, скаржачись на "деформацію підборіддя". Лікар обстежив пацієнтку і з'ясував, що імплантований їй імплант поступово розчиняється.

"Тоді, в 50-ті роки, пластичні операції були чимось нечуваним, ніхто ще не проходив таких процедур", -- стверджує Мартін Нолан.

Виставлені на аукціон рентгенівські знімки особи Мерилін датовані 7 червня 1962. Доктор Гурдін зробив їх, коли зірка звернулася до нього після того, як впала і вдарилася обличчям.

У той період актриса була звільнена за постійні прогули зі зйомок фільму з пророчою назвою "Щось має статися". Через два місяці після того, як доктор зробив знімки, Мерилін померла - імовірно, від передозування снодійного - у віці 36 років.

Аналіз рентгенівських знімків, який провели експерти, залучені організаторами аукціону, виявив невеликі пошкодження носової перегородки Монро, ймовірно, отримані в результаті падіння, хоча у висновку Гурдіна про них не йдеться. Фахівці припускають, що свого часу актриса робила ринопластику, а після падіння звернулася до лікаря, щоб переконатися у відсутності ушкоджень.

Про те, що Мерилін вдавалася до хірургії, щоб злегка підкоригувати форму носа, пише в своїх мемуарах й інший голлівудський хірург Норман Ліф.

У медичних документах, виставлених на торги, Монро фігурує під ім'ям Джоан Норман. Зазначено, що її зріст 1,68 м, вага
- 52 кг. У деяких паперах вказано ім'я Мерилін Міллер (у той час, з 1956 по 1961 роки актриса була одружена з Артуром Міллером).

Документи також містять інформацію про те, що зірка страждала нейтропенією - хворобою, при якій знижується вміст в крові нейтрофільних лейкоцитів, що призводить до підвищеної сприйнятливості організму до інфекцій.

Згаданий медиками і факт позаматкової вагітності, яка трапилася у Мерілін в 1957 році.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини