Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Три діамантові каблучки отримала від Лаґерфельда

Три діамантові каблучки отримала від Лаґерфельда

22-10-2013
Ужгородка 19-річна Евеліна Самсончик стала обличчям дому моди "Шанель". Вона стала третьою моделлю в історії дому, з ким уклали контракт на постійній основі. За мірками українки шиють одяг для колекцій. Останню показали на Паризькому тижні моди 1 жовтня. "Шанель" 30 років очолює модельєр Карл Лаґерфельд.

— Коли стояла в роздягальні, мене трясло. Інша модель, Оксана Бондаренко з Черкас, заспокоювала: "Карл не має зірки в очах, простий". Вийшла з мандражем у колінах. Карл підійшов, обійняв і сказав: "Привіт, як справи?". У мене ніби камінь із душі впав, — каже Евеліна. Зустрічаємося в центрі Ужгорода в ресторані французької кухні "Фан-фан". Це заклад батьків Евеліни. Вона прийшла у джинсах і білій кофті. Волосся зібране у хвіст. Без макіяжу.

— Лаґерфельд у повсякденні завжди стильно вбраний, у рукавичках і темних окулярах. Знімає їх лише тоді, коли треба щось уважно роздивитися, — продовжує Евеліна.

Коли шили колекцію, робочий день тривав із 10.00 до 18.00.

— Бувало, до другої ночі сиділи. Особливо два останні тижні. Спочатку кожну річ шиють із білої простої тканини. На ній малюють, де будуть ґудзики, узор. Далі все переносять на дорогу ексклюзивну тканину. Крім "Шанель", такої ніде не побачите. Так само, як блискіток, камінців.
У липні, перед показом осінньо-зимової колекції в Парижі, Карл подарував Евеліні три діамантові каблучки по 1 тис. євро. На подіум модель вийшла в сірому піджаку з широким паском і масивними підплічниками.

— Наступного дня була в апартаментах, не знала, чим зайнятися. Оксана із Черкас написала, щоб я бігла до офісу, бо Лаґерфельд приніс мені букет.
Евеліна навчається на четвертому курсі львівського університету фізкультури на художню гімнастку. У модельний бізнес потрапила три роки тому. 2011-го стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна". Наступного року її зарахували до рейтингу найгарніших жінок країни. Тоді почала працювати з паризьким модельним агентством "Еліт Модел" і переїхала до Франції. Про заробітки говорити відмовляється. Каже, гонорари в "Шанель" високі. Частину першої зарплатні віддала на зберігання матері. За решту купила осінній одяг і відпочила на морі.

— Зараз є попит на моделей із підтягнутими формами. Щоб виділялася талія, стегна, груди. У Франції всі проти анорексії. Мене в "Шанель" одразу попередили, щоб не сміла худнути. Досі надають перевагу дівчатам зі слов'янським типом обличчя, — говорить модель. Має параметри 78-57-88 при зрості 178 см.

Замовляє каву-латте. Офіціанти звертаються до дівчини на "ти".

— Кави багато не п'ю, мама забороняє. Дозволяю собі максимум капучино чи латте. Щоразу, як приїжджала з навчання, бігла сюди на кухню. Спочатку мене вчили наводити чистоту, правильно мити посуд, столи, витяжку. Потім робила холодні закуски, салати. Згодом перейшли на десерти. Найбільше подобається гратися з м'ясом. Зараз можу приготувати будь-яку страву з меню.

Після конкурсу "Міс Україна 2011" ходили чутки про роман Евеліни із Володимиром Кличком.

— Ми просто знайомі. Познайомилися на вечірці після конкурсу, обмінялися номерами й на цьому все. В Ужгороді маю хлопця. Мій день у Парижі починається з того, що дзвоню йому через інтернет. Умиваюся, роблю їсти, одягаюся — постійно з ним говорю. Він усе бачить.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини