Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
'Затриманий даішниками 20-річний водій дорогою до райвідділу раптово заспокоївся

Затриманий даішниками 20-річний водій дорогою до райвідділу "раптово заспокоївся" і... помер

14-11-2013
Загадкова смерть сталася на Волині. Співробітники Державтоінспекції затримали порушника правил руху, але дорогою до райвідділку чоловік помер, повідомляє прес-служба МВС України. Працівники ДАІ близько 5:00 ранку поверталися з міста Любомль до обласного центра – Луцька. Дорогою вони побачили, як автомобіль порушив ПДР і спробували його зупинити. Однак водій проігнорував вимогу правоохоронців. Відтак даішники почали переслідувати порушника.

Той збільшив швидкість і намагався втекти. Автомобіль утікача навіть зазнав ушкоджень днища при доланні залізничного переїзду на високій швидкості. Співробітники Державтоінспекції наздогнали водія вже біля його будинку в селищі Турійськ.

"На місце події викликали слідчо-оперативну групу Турійського РВ УМВС України у Волинській області. Оскільки чоловік вів себе збуджено, агресивно та чинив активний опір, працівники міліції застосували спецзасоби, тобто вдягнули наручники.

Після цього вирушили до райвідділу для оформлення процесуальних документів", - розповів начальник міліції у Волинській області генерал-майор Олександр Терещук. Правоохоронці запевняють, що дорогою до райвідділу чоловік продовжував поводитися неадекватно, намагався втекти, "однак біля райвідділу раптово заспокоївся і перестав реагувати на оточуючу обстановку".

"Правоохоронці прийняли миттєве рішення: не заходячи до приміщення міліції, службовим автомобілем доставили його до Турійської центральної районної лікарні.

Проте лікарі констатували його смерть", - ідеться в повідомленні МВС. Причину смерті має встановити комплексна судово-медична експертиза. За попередньою версією, чоловік міг померти через гостру серцеву недостатність. Тілесних ушкоджень на тілі, згідно повідомлення міліції, виявлено не було. "Покійний – 20-річний уродженець Донецької області.

Раніше він неодноразово потрапляв до поля зору правоохоронців, а відтак притягувався до адміністративної (за порушення Правил дорожнього руху) та кримінальної (за незаконне заволодіння транспортним засобом) відповідальності. За фактом смерті чоловіка проводиться перевірка", - зазначили у МВС.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини