Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Сегодня в мире отмечают День мужчин

Сегодня в мире отмечают День мужчин

19-11-2013
Перші урочистості пройшли на Карибах - у Республіці Тринідад і Тобаго 14 років тому. Згодом почали святкувати в Австралії, країнах Азії, Європи та Північної Америки. Тепер 19-го листопада сильну половину людства вшановують у 60 країнах. А от чи отримав визнання чоловічий день в Україні - дізнавалась Альона Завора.

Про те, що сьогодні чоловіки мають приймати поздоровлення, теплі слова та сюрпризи, більшість українців навіть не здогадуються. Займаються своїми справами і не поспішають додому. Для Юрія, як і для більшості, 19 листопада - звичайний будній день.

- 23 февраля - вот это то, что я знаю. Это день советской армии. Вот это праздник настоящих мужчин!

А от в родині Тарнопольських Міжнародний день чоловіків став сімейним - відзначають вже четвертий рік поспіль. Мама Інна розповідає, що після народження другого сина, маленького Марка, почала цікавитися святами для сильної половини людства. І знайшла. Відтоді своїх дорогих чоловіків вітає двічі на рік - сьогодні і 23 лютого.

Інна Тарнопольська, мама:

- Печем пирог, мальчики мне помогают с удовольствием. Они любят готовить, что-то там испечь, перемешать, то есть у нас это так выходит чудесно. Ну а для нашего старшего мальчика - папы, мы покупаем подарок, решаем в данный момент какой.

Насправді, знайти цікавинку - не проблема. Власник сувенірної крамниці у центрі столиці каже, що останнім часом жінки купують якісні, іміджеві та практичні подарунки. Для молоді беруть більш жартівливі сувеніри. Для дорослих - ось такі левітаційні глобуси та тактичні лопати.

Олександр Михаленок, власник сувенірної крамниці:

- В преддверии праздника чаще всего наши дамы интересуются законченными вариантами подарков, такими как, например, покер-наборы - сейчас это очень популярная игра и среди звезд, и среди обычных обывателей. Это могут быть такие колокольчики, ими можно вызывать секретаря или же сигнализировать в доме. Визитницы латунные, также большим спросом пользуются вот такие вот наборы - ручка, компас, фляга, зажигалка.

Ажіотажу, як 8 березня, цього дня у крамницях немає, зізнаються продавці. Ресторани теж порожніють, квіти не розкуповують. Проте чоловіки надії не втрачають.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини