Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
У Житомирі реалізують проект «Здоров'я жінок України»

У Житомирі реалізують проект «Здоров'я жінок України»

18-04-2014
Нещодавно у Києві відбувся установчий семінар для організацій-грантерів Програми і партнерів проекту НАІУ «Подолати перешкоди - надати можливості», в якому взяли участь заступник Житомирського міського голови О.Бочковський, депутат Житомирської міської ради Неля Ковалюк.

Житомирська обласна організація людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сімя» розпочала реалізацію проекту «Покращення поінформованості щодо репродуктивного здоров’я жінок з проблемами опорно-рухового апарату в Житомирській області» за фінансової підтримки програми USAID «Здоров я жінок України».Програма протягом п’яти років в Україні впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міськради.

Цього року Житомир увійшов до четвірки пілотних областей ,громадські організації яких отримали гранти на проведення аудиту доступності якості медичних послуг та збору і аналізу статистичних даних щодо стану жінок з інвалідністю і проблемами опорно-рухового апарату.

Проект передбачає просвітницькі заходи для жінок з інвалідністю та членів їх сімей. А також тренінги для медичних та соціальних працівників.

Метою проекту є підвищення рівня обізнаності своїх прав, доступу до збереження репродуктивного здоров’я, планування сім’ї серед жінок і дівчат з інвалідністю та членів їх родин, напрацювання рекомендацій за результатами аналізу статистичних даних, моніторингу доступу до медичних послуг щодо збереження репродуктивного здоров’я жінок з інвалідністю, внесення пропозицій в обласну програму захисту людей з інвалідністю.

- Внесення пропозицій в обласну програму захисту людей з інвалідністю, сприятиме створенню вільного доступу до медичних закладів, - говорить керівник проекту, голова ЖОГОЛІ «Молодь.Жінка.Сімя.», депутат міської Ради Неля Ковалюк.

Ми тісно співпрацюємо в цьому напрямку з управлінням охорони здоров’я Житомирської міської ради, депутатським корпусом, тому лобіюватимемо закладення коштів до бюджету розвитку міста та області для створення вільного доступу до медичних закладів для маломобільних груп населення в т.ч. жінок з порушенням опорно–рухового апарату та придбання технічного обладнання для жіночих консультацій.

Це сприятиме покращенню якості надання послуг жінкам з даною нозологією та підвищенню рівня їх репродуктивного здоров’я.

Партнерами проекту в Житомирі є Національна Асамблеєя інвалідів України (НАІУ); управління охорони здоров’я і управління праці та соціального захисту населення Житомирської міської Ради.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини