Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
На Житомирщині хлопець вбив свою однокласницю

На Житомирщині хлопець вбив свою однокласницю

26-05-2014
Трагічно закінчилась зустріч однокласників в одному з сіл Володарськ-Волинському району. Понівечене тіло 22-річної дівчини знайшли односельці неподалік школи.

Працівники міліції упродовж кількох годин встановили та затримали винуватця смерті молодої жінки. Розпочато досудове розслідування.

Ближче до 17.00 25 травня до чергової частини Володарськ-Волинського району Житомирщини зателефонував житель с. Добринь. Чоловік розповів, що знайшов понівечене тіло дівчини.

Уже на місці події прибулі працівники слідчо-оперативної групи райвідділу міліції з’ясували, що загибла є місцевою, 1992 року народження. На її тілі були численні гематоми та садини і сумнів щодо насильницького характеру смерті не виникало.

Відтак правоохоронці розпочали з’ясовувати, що могло стати причиною такого жорстокого злочину. На місці події було вилучено низку речових доказів та слідову інформацію. Розпочато кримінальне провадження та призначено відповідні експертизи, у тому числі й щодо причин смерті загиблої.
За словами рідних, дівчина нині проживає в обласному центрі і приїхала до батьків на вихідні. Напередодні, 24 травня надвечір, вона пішла на зустріч з однокласниками. Тож правоохоронці, у першу чергу, поцікавились у них, коли вони бачили дівчину того вечора. Так, вдалося відновити перебіг останніх годин її життя і врешті з’ясувати, хто може бути причетний до її загибелі. Один з хлопців викликався провести дівчину після зустрічі.

- По дорозі між ними виник конфлікт, з якої причини нині парубок не говорить, - розповів начальник Володарськ-Волинського РВ УМВС України в Житомирській області Михайло Невмержицький. – При спілкуванні з міліціонерами він щоразу називав нову версію подій, допоки зовсім не заплутався в деталях.

Врешті під тиском власних непослідовних пояснень та вилучених на місці події речових доказів хлопець визнав свою причетність до злочину.
Попередньо встановлено, що він симпатизував дівчині ще з школи й сподівався на більше, ніж дружні стосунки. Проте вона таких намірів парубка не підтримала. До того ж, як з’ясувалось, у нього є дружина й очікується поява дитини.

За словами затриманого, під час суперечки він штовхнув дівчину і вона впала на дорогу. Непритомну затягнув до закинутої будівлі, де почав бити по голові, допоки не зрозумів, що мертва.

Втім усі об’єктивні обставини буде встановлено у ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для затриманого. 22-річному чоловікову загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини