Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Житомирське ТТУ планує запустити нові маршрути

Житомирське ТТУ планує запустити нові маршрути

06-11-2014
Під час прямого ефіру на обласному телебаченні перший заступник міського голови Сергій Сухомлин розповів про чеські тролейбуси та їх рух.

«Збільшення кількості транспорту в ТТУ дасть можливість не лише випустити на діючі маршрути більше тролейбусів, але й створити нові напрямки руху. Відтак, за умови надходження тролейбусів додатково буде створено маршрут "Крошня – Театральна – Велика Бердичівська – площа Польова" та "Гідропарк – площа Польова". Поряд з тим, вдасться зменшити інтервали між прибуттям комунального електротранспорту на зупинки», – говорить Сергій Сухомлин.

Перший заступник міського голови нагадав, що днями до Житомира надійшли 4 тролейбуси марки «Shkoda» з Чехії. Наразі вони проходять технічний огляд і вже найближчими днями вийдуть на маршрут. До кінця поточного року надійде і решта тролейбусів. У результаті Житомирське ТТУ поповниться на 33 одиниці електротранспорту.

«Дехто звертає увагу на те, що ми купуємо тролейбуси, які були у вжитку. Безумовно, ідеальний варіант – новий транспорт. Але його вартість в Україні становить 2 млн.грн. Відповідно, на 12 млн.грн., виділених з обласного бюджету, нам вдалося б закупити лише 6 тролейбусів. В корені це ситуацію не змінить. А б/у тролейбуси з Європи – це хороша альтернатива. Принаймні, фахівці управління дають позитивні відгуки про чеський електротранспорт. Зараз це єдиний інструмент, за допомогою якого можна витягнути ТТУ з «ями», в якій підприємство перебувало багато років. Коли стан трамвайно-тролейбусного управління покращиться ми зможемо говорити про нові тролейбуси», ­– розповідає Сергій Сухомлин.

Перший заступник міського голови також звернув увагу на те, що про збільшення вартості проїзду в комунальному електротранспорті можна буде говорити лише після підвищення якості надання послуг з пасажироперевезення.

«Коли житомиряни отримають більшу кількість тролейбусів, коли інтервал між їх прибуттям зменшиться, коли у комунальному транспорті буде безкоштовний інтернет – лише тоді ми підніматимемо питання щодо підвищення тарифу на пасажироперевезення з 1.5 грн до 2 грн», – наголошує Сергій Сухомлин.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини