Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Медичний центр «Мати та дитина» - шанс на батьківство для кожного

Медичний центр «Мати та дитина» - шанс на батьківство для кожного

23-03-2015
«Чотири з п’яти пар, які страждають на безпліддя, можуть стати батьками, якщо своєчасно звернуться до репродуктивної медицини», - розповіла Доктор медичних наук, професор, акушер-гінеколог, репродуктолог, генеральний директор мережі центрів «Мати і дитина» Наталія Данкович під час прес-зустрічі в Житомирі, 19 березня
Більшість проблем сімейних пар, які не можуть тривалий час завагітніти, готові вирішувати фахівці. В мережі медичних центрів «Мати та дитина» вже кілька років буквально роблять чудеса і дарують родинам справжнє щастя – очікуваних та здорових дітей.
Лікар Наталія Данкович розповідає, що серед її пацієнтів дедалі більше іноземців і це вкотре доводить – вітчизняна медицина може конкурувати із закордонною на достойному рівні.
Відповідно до статистики, кожна п’ята родина не може мати дитину, три з них розлучаються через два роки через неможливість стати батьками. Протягом останнього року безпліддя прогресує. Спеціалісти МЦ «Мати і дитина» відзначають, що середній вік жінок, які звертаються з проблемами репродуктивного здоров'я, зменшився з 26 до 23 років. Загалом 12-15% молодих людей до 30 років вже безплідні. Варто зауважити, що проблеми зі здоров’ям, які призводять до безпліддя, можуть виникати як у жінок, так і в чоловіків.
Попри такі невтішні дані, сучасні допоміжні репродуктивні технології успішно допомагають стати батьками тисячам українців. Зокрема, протягом 2011-2014 рр. лише в МЦ «Мати та дитина» звернулося 55 000 пацієнтів, з яких 611 пар – мешканці Житомира та області. У 2014 році медичні центри мережі провели 2800 процедур екстракорпорального та внутрішньоматкового запліднення, близько 1500 малоінвазованих хірургічних втручань, близько 1000 кріовтручань, загальна ефективність яких 55 %. Фактично, із сотні пацієнток, 55 завагітніли і народили дітей.
У медичних центрах МЦ «Мати та дитина» надають послуги з планування та спостереження вагітності, лікування безпліддя, лабораторної та генетичної діагностики, кріоконсервації та вітрифікації, донаціїї ооцитів, андрології та урології, сурогатного материства, інсимінації та інші.
Медичні центри «Мати та дитина» працюють за міжнародними стандартами з використанням усіх новітніх технологій та препаратів. Кожен співробітник медичного центру - професіонал з багаторічним досвідом, найвищої кваліфікаційної категорії, кандидати та доктори наук.
«Я постійно намагаюся донести всім інформацію про соціальаний аспект нашої роботи, пояснює гендиректор МЦ «Мати та дитина» Наталія Данкович. – Консультації та первинні огляди ми проводимо безкоштовно. За власний кошт закуповуємо усі необхідні матеріали для огляду. Людям з проблемою просто достатньо прийти, поспілкуватися, проконсультуватися, вислухати поради і вже далі вирішувати, чи готові вони до наступних кроків. Крім фізичних показників здоров’я, оцінюємо психологічний стан пацієнтів. Важливо, щоб в подальшому вони могли створити сприятливе середовище для виховання дитини, забезпечити її матеріально».
Данкович також радить берегти своє здоров’я - не палити цигарки, не курити кальян, не вживати наркотичні речовини, не пити пиво. Все це негативно впливає на організм та статеву систему зокрема. Питання про статеве виховання молоді, впевнені лікарі, треба піднімати на державному рівні та вести роз’яснювальні бесіди, лекції.
«Ми не можемо вплинути на умови, в яких зараз знаходиться наша країна: військові дії, кризи, зростання цін. Але ми хочемо і можемо вплинути на демографічну ситуацію в Україні, - додає Наталія Данкович. – Нашим покликом є не тільки лікувати, але й попереджати безпліддя. Статеве виховання молоді відіграє важливу роль в підтримці репродуктивного здоров’я нації. І навіть якщо ви стикнулися з нездатністю зачати дитину, не варто опускати руки. Вам завжди готові прийти на допомогу, варто зробити перший крок до вирішення своєї проблеми та звернутися до фахівців».
Записатися на безкоштовну консультацію репродуктолога Ви можете заповнивши форму на сайті «Мати та дитина» (www.mdclinics.com.ua) та за телефоном (044)251-3-251.
Адреси клінік:
МЦ «Мати та дитина» на лівому березі:
02009, Україна, г. Київ, вул. Російська, 54/15
+38 (044) 251 3 251
МЦ «Мати та дитина» на Оболоні :
0411 Україна, м. Київ, просп. Героїв Сталінграду, 8, корп. 4
+38 (044) 251 3 251
МЦ «Мати та дитина» на правому березі:
0411 Україна, м. Київ, вул. Макіївська, 8
+38 (044) 251 3 251

Медичний центр «Мати та дитина» - шанс на батьківство для кожного

Медичний центр «Мати та дитина» - шанс на батьківство для кожного

Медичний центр «Мати та дитина» - шанс на батьківство для кожного


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини