Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
«Київстар Все разом» – як житомирянам економити гроші та час з новою унікальною пропозицією від Київстар

«Київстар Все разом» – як житомирянам економити гроші та час з новою унікальною пропозицією від Київстар

20-10-2016
З 15 вересня для жителів міста Житомира стала доступна унікальна пропозиція – «Київстар Все разом». Даний тарифний план об'єднав відразу 3 послуги: мобільний зв'язок, домашній інтернет і телебачення. Його головними перевагами є простота підключення, єдиний персональний кабінет для управління відразу всіма послугами, оплата з мобільного номера, а також знижка на рахунок до 50%.

3 в 1

Ви напевно не раз мріяли про те, щоб настав день, коли вам не доведеться здійснювати 3 окремі операції: управляти платежами за мобільний зв'язок, домашній інтернет і телебачення. Тепер цей день настав! З 15 вересня Київстар об'єднав ці послуги в одній пропозиції «Київстар Все разом». Це зручно і вигідно – переконайтеся самі!

Швидко, зручно, економно!

Тепер вам не доведеться довго розбиратися з цінами і тарифними планами кількох провайдерів. Послуга «Київстар Все разом» пропонує на вибір всього 2 тарифних плани.

З першою пропозицією за 120 гривень на місяць ви отримаєте безлімітне спілкування в мережі Київстар, 60 хвилин дзвінків по Україні, 2 000 МБ мобільного інтернету та можливість як завгодно довго спілкуватися в соцмережах Facebook, Facebook Messenger, ВКонтакте, Twitter, Одноклассники та месенджерах Viber і WhatsApp. Також вам буде доступний «Домашній Інтернет» зі швидкістю 50 Мбіт/с.

Другий тарифний пакет за 259 грн ідеально підійде для великої родини. Сюди включені: безлімітне спілкування в мережі Київстар, 300 хвилин розмов по мобільному з абонентами інших операторів, 6 000 МБ високошвидкісного мобільного інтернету, 500 SMS та можливість безлімітного доступу до фільмів і музики онлайн через стрімінгові сервіси Zvooq, Яндекс.Музыка, Deezer, Fonoteka, MEGOGO, Divan.TV. У цей же пакет входять і «стаціонарні» послуги: домашній інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с, а також доступ до 100 цифрових телеканалів (дитячих, спортивних, пізнавальних, розважальних тощо). Дуже круто, що можна дивитися телепередачі та фільми відразу з чотирьох екранів: наприклад, з мобільного, планшета, телевізора і ноутбука. Велика родина перестане «битися» за пульт.

Що ще? При «гуртовому» підключенні до послуги «Київстар Все разом» розмір знижки може становити до 50%!

Ще один важливий момент – управляти послугами можна з єдиного персонального онлайн-кабінету. Це означає, що ви отримуватимете 1 рахунок за всі телеком- і ТБ-послуги. Оплата буде відбуватися автоматично, з мобільного рахунку.

Як бачите, це набагато зручніше, ніж постійно переживати, чи заплатив за інтернет, телефон, телевізор. До того ж, гуртом дешевше!

Якщо у вас є питання про тарифи, оплату або користування послугою, звертайтеся в єдину службу підтримки. Для цього телефонуйте на номер 466 або відвідайте будь-який магазин Київстар.


«Київстар Все разом» – як житомирянам економити гроші та час з новою унікальною пропозицією від Київстар

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини