Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
На Житомирщині стартував конкурс на заміщення 58 вакантних посад дільничних офіцерів поліції

На Житомирщині стартував конкурс на заміщення 58 вакантних посад дільничних офіцерів поліції

21-11-2016
В Житомирській області розпочався відбір дільничних офіцерів поліціїю. Про це 21 листопада на брифінгу журналістам повідомив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції області Андрій Мамульчик. Про роботу поліцейської комісії по відбору кандидатів розповів її голова Віталій Француз. Відбір майбутніх шерифів триватиме з 21 листопада по 5 грудня 2016 року. У цей період усі бажаючі можуть подати заявку, заповнивши онлайн-анкету.

– Із сьогоднішнього дня розпочався конкурсний процес заміщення 58 вакантних посад дільничних офіцерів поліції у територіальних підрозділах поліції Житомирщини. Відтак громадяни, які мають бажання служити у поліції та відповідають усім критеріям відбору, вже відсьогодні можуть подавати заявки на участь у конкурсі, - розповів т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Андрій Мамульчик.
Процес відбору складається з окремих етапів, для кожного з яких встановлено прохідний мінімум. Кандидати запрошуються на наступний етап лише за умови успішного проходження попереднього.

Усі бажаючі служити у лавах поліції можуть ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади дільничних офіцерів поліції і загальними обмеженнями щодо служби, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення на офіційному веб-сайті Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Одним із завершальних етапів процесу відбору кандидатів на службу є засідання поліцейської комісії, на яких будуть розглядатися рейтинги конкурсантів. Детальніше про це розповів голова поліцейської комісії ГУНП в Житомирській області радник міністра внутрішніх справ Віталій Француз.
– Процес відбору кандидатів у поліцію якісно відрізняється від аналогічного процесу у колишню міліцію. Завдяки оприлюдненій у загальнодоступній мережі Інтернет інформації людина самостійно і безконтактно вирішує для себе, чи може вона претендувати на посаду дільничного і чи влаштовують її умови, - зазначив Віталій Француз.

Що стосується кандидатів, то з-поміж усіх бажаючих на відповідні посади можуть претендувати й колишні працівники поліції, які звільнилися без негативних мотивів.

Як повідомляють у поліції, загальна тривалість конкурсу складає близько 4 місяців, за його результатами формується рейтинг кандидатів, які успішно пройшли всі етапи. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції.
Також з 21 листопада для кандидатів розпочав роботу кол-центр, де можна отримати довідкову інформацію за телефонами 0674126228, 0938262710 або електронною поштою konkurs-police@ukr.net щодня у будні з 9:00 до 18:00.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини