Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Житомирській області розпочався відбір молодшого складу поліції

У Житомирській області розпочався відбір молодшого складу поліції

18-04-2017
Про це 18 квітня на брифінгу журналістам повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції області Артем Лисогор. Про роботу поліцейської комісії по відбору кандидатів розповів її голова Віталій Француз. Відбір майбутніх поліцейських триватиме з 18 по 28 квітня 2017 року.
У цей період усі бажаючі можуть подати заявки, заповнивши онлайн-анкети.
– Є нагальна потреба у працівниках груп реагування патрульної поліції, конкурсний відбір на посади яких розпочато відсьогодні. Ми відчуваємо їх нестачу і працюємо в досить напруженому режимі. Тому з нетерпінням очікуємо, що скоро ці підрозділи працюватимуть у повному складі, - розповів заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор. – Запрошуємо громадян, які мають бажання служити у поліції та відповідають усім критеріям відбору, подавати заявки на участь у конкурсі.
Відтак з 18 квітня розпочався конкурсний процес заміщення 50 вакантних посад: 10 – працівників ізоляторів тимчасового тримання та 40 – поліцейських секторів реагування патрульної поліції.
Усі бажаючі служити у лавах поліції можуть ознайомитись з вимогами до кандидатів на посади поліцейських і загальними обмеженнями щодо служби, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення на офіційному веб-сайті Головного управління Національної поліції в Житомирській області.
Про організацію роботи поліцейської комісії, яка на завершальному етапі відбору дає висновки щодо придатності кандидатів до служби на посадах, розповів голова поліцейської комісії ГУНП в Житомирській області, радник Міністра внутрішніх справ Віталій Француз.
– Це вже не перший набір, і, виходячи з досвіду попередніх конкурсів, хочу порадити кандидатам уважно ознайомитися з умовами конкурсу та вимогами до посади, щоб чітко усвідомити, чи хочуть та можуть вони працювати в поліції, - зазначив він. - Гарантую, що процедура відбору прозора і не передбачає стороннього впливу.
За результатами кожного з етапів конкурсу буде сформовано рейтинг кандидатів. Найкращі за цим рейтингом будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть первинну підготовку працівників поліції. Майбутні поліцейські розпочнуть навчання наприкінці червня.
З 18 квітня для кандидатів працює служба підтримки. У разі виникнення питань при заповненні онлайн-анкети та для отримання додаткової інформації щодо конкурсу можна звертатися за телефонами: (0412) 407-127, моб. +380674126228 або електронною поштою konkurs-police.zt@ukr.net щодня у будні з 9:00 до 17:00.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини