Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини

В Олевську відкрили районний суд

21-10-2011
19 жовтня в місті Олевськ офіційно відкрили нове приміщення районного суду. Нагадаємо, що це вже друге офіційне відкриття з моменту зміни місця прописки – перше відбулося напередодні Дня юриста.

Згідно рішення 4-ї сесії Олевської районної ради від 20 квітня 2011року будівлю, де раніше знаходився Центр охорони здоров’я матері та дитини, було передано в оренду Олевському районному суду. За досить короткий проміжок часу в приміщенні був проведений капітальний ремонт.

І нарешті, через два тижні, стрічку урочисто перерізали. Поважні гості, котрі на досить престижних авто прибули до Олевська, були приємно здивовані якістю та об’ємом виконаних робіт.

Голова Державної Судової адміністрації України Кирилюк Руслан Іванович, першим виступив з привітальною промовою та зазначив, що відкриття храму правосуддя піде лише на користь місцевій громаді. «Житомирщина введе перед по темпам відкриття нових будівель – лише цього року відкрито 2 суди, і до кінця року планується реконструювати ще один». На закінчення високий гість подарував звукозаписувальну техніку та сучасний комп’ютер.

В Олевську відкрили районний суд


Дейсан Микола Миколайович, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації, привітав присутніх з новосіллям та відзначив високий професіоналізм керівників, котрі створюють максимально комфортні умови для ефективної роботи своїх підлеглих.

Голова Житомирського апеляційного суду Котік Віталій Петрович у своєму виступі відзначив ефективну роботу та порозуміння всіх гілок влади на місцевому рівні. Окрім цього, Віталій Петрович побажав, щоб нове приміщення слугувало взірцем правосуддя, і з кожним днем довіра до судочинства поступово зростала.

Катерина Сергіївна Франовська Голова апеляційно – адміністративного суду відмітила, що даний урочистий захід в Олевську є живим доказом того, що судова реформа є дієвою. «Саме від якісної роботи суддів залежить доля тих людей, котрі до нього звертаються. Бажаю, щоб як найбільше щасливих людей виходили з стін цієї світлиці, а поруч з цим авторитет судової гілки влади був на високому рівні».

Далі стало дещо цікавіше. Відповідно до наказу Президента України було вручено високу нагороду начальнику територіального управляння Державної Судової Адміністрації України Морею Василю Вікторовичу.

В свою чергу Василь Вікторович у промові відмітив і відмінну роботу голови Олевського районного суду Миколи Васильовича Ковальчука. «Завдячуючи вашій наполегливості, за три місяці вдалося зробити дійсно не можливе». Користуючись нагодою, Морей В.В. вручив нагороду працівникам суду, котрі попри свою зайнятість працювали на благо її величності Справедливості. Серед них Шмат С.Т., Корнійчук І.В., Остапчук О.М., Буток О.Т.

В Олевську відкрили районний суд


Пізніше виступив депутат Житомирської обласної ради Троц В.М. та очільник Олевської райдержадміністрації А.В. Дяченко. Андрій Васильович сказав, що не лише за естетичним виглядом приміщення, але і за персональним складом Олевський районний суд буде кращим в області.

Начальника Головного управління юстиції у Житомирській області Шундрик Василь Вікторович, котрий також з’явився на офіційну частину заходу, поздоровив своїх колег з приємною подією, та відмітив, що Олевський район дійсно прогресує, незважаючи на свою віддаленість від обласного центру.

Також у присутності багато чисельного натовпу було зачитано привітання голови Вищої ради юстиції України Колісниченка Володимира Миколайовича, і освячення нової будівлі настоятелем Олевського Свято-Миколаївського Храму отцем Сергієм.

На завершення виступив голова Олевського районного суду Микола Васильович Ковальчук, який ще раз подякував всім не байдужим за сприяння та допомогу, і наголосив, що місцевий суд спроможний виконувати всю покладену на нього роботу, та приймати законні й справедливі рішення.

Відразу поважні гості разом з олевськими чиновниками урочисто перерізали символічну стрічку, та рушили на екскурсію новими кабінетами будівлі.

В Олевську відкрили районний суд

Джерело статті: Рупор Житомира

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини