Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Юрій Павленко: Спроба рейдерського захоплення ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ — це дискусія між тими, хто хоче руйнувати й грабувати, і тими, хто готовий об’єднувати й будувати

Юрій Павленко: Спроба рейдерського захоплення ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ — це дискусія між тими, хто хоче руйнувати й грабувати, і тими, хто готовий об’єднувати й будувати

13-12-2018
На цьому наголосив народний депутат України Юрій Павленко в ефірі програми «Український формат» на телеканалі NewsOne.

Політик зазначив, що кожна політична сила діє відповідно до українського законодавства і Статуту партії, як її ключового документу. Відповідно до Статуту ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ і законодавства, ніякого З’їзду партії 15 грудня відбутися не може. Щодо зібрання представників ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ 12 грудня, то Юрій Павленко підкреслив, що це Збори активу партії. Участь у Зборах взяли 16 регіональних організацій ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ. Результатом Зборів стало ухвалення рішення про не участь у так званому З’їзді партії 15 грудня, який визнаний нелегітимним, а всі його рішення «юридично нікчемними».

«ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК на Зборах активу партії висловив підтримку створенню «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ» та Юрію Бойку, як єдиному кандидату від опозиційних сил. Також, опозиціонери заявили про те, що готові до об’єднання всіх опозиційних сил з тим, аби не дати зберегтися діючій владі та зупинити соціальну, економічну і політичну кризу, в яку вона все далі й далі штовхає Україну. Частина регіональних організацій ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ введена в оману деякими партійними лідерами, котрі закликають їх представників до участі у так званому З’їзді 15 грудня. Водночас, впевнений, що вони, як і ми, вважають, що єдиним кандидатом, який здатний перемогти владу та забезпечити мир в Україні є Юрій Бойко», — зауважив Юрій Павленко.

Нещодавно Київський міжнародний інститут соціології провів дослідження щодо можливих результатів виборів, якби вони відбулися в кінці листопада 2018 року («ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» та ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вперше були представлені як різні політичні сили). Отож, в парламент могли б пройти шість партій. Це «Батьківщина» — за неї готові проголосувати 23,4% опитаних, у партії «Слуга народу» 13% симпатиків, 11,3% виборців мають намір віддати свої голоси за ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ – ЗА ЖИТТЯ. У «Блоку Петра Порошенка» — 11,2%, «Громадянську позицію» підтримують 9,1% опитаних. Радикальна партія Олега Ляшка отримала 8%. Партія ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК не долає 5% бар'єр, її готові підтримати тільки 2% опитаних.

Це дослідження чітко показало, що українські громадяни підтримують широке об’єднання опозиційних сил, вважає Юрій Павленко.

«Ми звертаємося до наших колег з регіональних організацій, що не взяли участь у Зборах партактиву, до наших однопартійців: давайте припинимо спробу підіграти владі, давайте зупинимо рейдерське захоплення ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ з боку Президента та поплічників. Давайте разом створимо потужній опозиційний рух, який зупинить нинішню владу, не дасть сфальсифікувати вибори та переможе на майбутніх президентських та парламентських виборах. Незалежне соціологічне дослідження підтвердило, що більшість прихильників як ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, так і партії «За Життя», готові сьогодні голосувати за ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ. На мій погляд, це найкраща відповідь тим, хто намагається розколоти партію», — підкреслив народний депутат.

«На прикладі спроби рейдерського захоплення ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, відбувається дискусія між тими, хто хоче і продовжує руйнувати та грабувати, й тими, хто готовий об’єднувати і будувати. «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА— ЗА ЖИТТЯ» об’єднала людей з різним баченням. Водночас, це не є нашою слабкістю, адже таким чином ми посилюємо один одного. Ми здатні домовлятися, шукати компроміси та діяти як одне ціле заради гідного майбутнього для українського народу, об’єднання, розбудови та процвітання країни», — резюмував Юрій Павленко.

Юрій Павленко: Спроба рейдерського захоплення ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ — це дискусія між тими, хто хоче руйнувати й грабувати, і тими, хто готовий об’єднувати й будувати


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини