Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Зірка бодібілдингу малинчанка Яна Єнько розповіла про здобутки, емоції та мрії

Зірка бодібілдингу малинчанка Яна Єнько розповіла про здобутки, емоції та мрії

17-12-2018
Чарівна Яна Єнько з м. Малин розповіла у інтерв’ю, що її у 2018 році найбільше вразило під час виступів, які змагання дозволили показати шоу, про спортивні розчарування та мрії.

Отже увазі читачів сайту ФББУ інтерв’ю з Яною Єнько - зіркою найпопулярнішої жіночої дисципліни бодібілдингу – фітнес-бікіні, абсолютною чемпіонкою України останніх двох років, призеркою чемпіонатів світу 2017-2018 років, віце-чемпіонкою Європи-2017, переможницею міжнародного турніру «Arnold Classic Europe» та медалісткою «Diamond Cup Kyiv».

ФББУ: - Яно, підсумуй свої здобутки осіннього сезону 2018 року.

Яна Єнько: - Мій осінній сезон - це 6 турнірів і майже 4 місяці підтримки форми. Можна сказати він був експериментальним для нас з моїм тренером Станіславом Візенгером. Хотілося зрозуміти на скільки довго я можу тримати якісну форму. І, в цілому, цей експеримент виявився успішним, за що вдячність моєму наставнику. Всі шість стартів не обійшлись без медалей, з яких три - міжнародні! 4 золота, одне срібло і одна бронза.

ФББУ: - Які успіхи викликали в тебе найбільше позитивних емоцій?

Яна Єнько: - Найприємнішими з медальних досягнень для мене стали золото з престижного турніру «Arnold Classic Europe», золота медаль Чемпіонату України і підтвердження статусу Абсолютної чемпіонки країни!

ФББУ: - Незважаючи на те, що на кожних змаганнях ти поповнювала свою колекцію нагород, залишились ще непідкорені тобою вершини.

Яна Єнько: - Не без розчарувань, звичайно. Як і минулого року, світова золота медаль мені не підкорилась. Цього року я привезла «бронзу» з чемпіонату світу. Але це лише привід переглянути стратегію підготовки, удосконалити образ і попрацювати над емоційною складовою. Тому все саме смачне, ще попереду.

ФББУ: - Рівень організації яких змагань можеш виділити з кращого боку?

Яна Єнько: - В цьому сезоні мені найбільше запам’ятався «Arnold Classic Europe». Турнір для аматорів був дуже комфортний в часових рамках, вміло організований, та, головне, спокійний і без метушні. А масштаби експо просто зачаровують! Ще великим бонусом було те, що я на власні очі побачила професійний турнір «Arnold Classic Europe Elite Pro». Сказати що я в захваті, це нічого не сказати. Масштабний, гарний турнір на якому хочеться бути на сцені, тому в мене з’явилась нова мрія і мета після побаченого. Я раджу всім спортсменам нашої федерації хоч раз в житті побувати на цьому фестивалі спорту!
Обов’язково треба виділити «Diamond Cup Kyiv». Дуже класна організація міжнародних змагань у Києві. Сцена і світло просто спонукали до того, щоб показати яскраве шоу і кайфанути на сцені. Сподіваюсь, цей турнір стане традиційним в нашій країні.

ФББУ: Помітили ми тебе восени і у якості тренера на змаганнях.

Яна Єнько: - Осінній сезон був для мене не тільки успішним як для спортсмена, а й для тренера. Моя підопічна Яна Гаркава успішно дебютувала на Чемпіонаті Південного регіону - посівши 4 місце, і також увійшла в топ 4 на чемпіонаті України.

ФББУ: - Завершуючи нашу розмову, задам традиційне питання про плани на спортивне майбутнє?

Яна Єнько: - Плани поки озвучувати рано, бо хочеться відпочити і проаналізувати весь отриманий досвід за сезон. Точно можу сказати, що в подальшому займатимусь підготовкою спортсменок до змагань, намагатимусь популяризувати наш вид спорту, адже хочеться ділитись своїм досвідом і знаннями з іншими.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини