Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
В Житомирі виступить найшвидший піаніст світу

В Житомирі виступить найшвидший піаніст світу

07-03-2019
Найшвидший піаніст світу Любомир Мельник знову в Україні. Єдиний концерт в рамках світового туру до 70-річчя композитора!

У свої сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, а в дискографії має понад 20 виданих альбомів. Його талант визнають як музиканти, так і світові медіа. Показавши світу відео на пісню Христини Соловій, він ще раз довів, що музика немає меж, коли сходяться двоє творчих людей зробити щось спільне, неймовірне і те, чого від них ніхто не чекає.

З початку світового туру минуло вже 10 аншлагів у Франківську, Чернівцях, Тернополі, Черкасах, Одесі, Луцьку, Чернігові, Сумах, Харкові, Києві та по 2 концерти у Запоріжжі, Дніпрі, Львові, а також повні зали на концертах в Фінляндії, Данії, Шотландії, Англії, Італії, Німеччині, Бельгії, Нідерландах, Польщі, Чехії.

Любомир Мельник – композитор та піаніст українського походження, який є піонером Continuous Piano Music. Класично навчений і сильно вплинув на рух мінімалізму початку 1970-х років. Він розробив власну унікальну мову для фортепіано, названу на честь принципу збереження безперервного, неперевершеного потоку звуку.

Любомир Мельник – справжній новатор, який дослідив нові напрямки сучасної музики. Він не тільки вважається одним із найшвидших концертних піаністів у світі, його композиції також справді переносять слухача у нові сфери. Бачити один з його живих виступів – це не що інше, як відкриття нового розумного досвіду.

Мельник показав чудову відданість інструменту, завжди прагнучи відкрити нові способи складання музики в безперервному режимі. Його акцент робиться на фактичному звучанні фортепіано, а також на гармонії та мелодії музики.

Використовуючи швидкі та складні шаблони нот, віртуозний піаністський метод Любомира формує обертони, які в рідкісні моменти об'єднують, стикаються або навіть створюють нові мелодії, і, таким чином, формують композицію за її первісною формою. Щоб виконати це, потрібна особлива техніка, яка за багато років довела його до майстерності.

Приєднавшись до лейблу Erased Tapes ще у 2013 році, його засновник Robert Raths знав, що настав час поділитися великим музичним спадком піаніста, на яке він просто відповів: «Де ви були хлопці, коли мені було тридцять?».

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ЛЮБОМИРА МЕЛЬНИКА?

1. Тому що це унікальна подія в рамках світового туру до 70-річчя піаніста!
2. Він відомий як один з найшвидших піаністів на планеті встановивши ще понад 30 років тому одразу два світові рекорди Гіннеса.
3. Композитор, який демонструє неймовірне і щоразу вражаюче володіння інструментом, виконуючи авторську музику.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини