Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Експерти Програми «U-LEAD з Європою» відвідали Барашівську ОТГ

Експерти Програми «U-LEAD з Європою» відвідали Барашівську ОТГ

19-04-2019
17 квітня, з метою вивчення стану підготовки до створення ЦНАП, Бараші відвідали регіональні спеціалісти Західної групи Програми "U-LEAD з Європою" Станіслав Ющик, Ірина Корольчук та радник з муніципальних послуг Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування Віталій Римар.

Гості приїхали у Барашівську ОТГ, як до переможців третього раунду напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», щоб перевірити, як громада виконує взяті на себе зобов’язання, уточнити конкурсну заявку та розпланувати наступні кроки для продовження участі у конкурсі вже в якості учасників.

Після знайомства із керівництвом громади спеціалісти оглянули приміщення, у яких заплановано розмістити ЦНАП (нині це - «Зал урочистих подій» та кабінет «Спеціаліста соціального захисту населення» сільської ради), ознайомилися з організацією надання адміністративних послуг у ОТГ.

Потім в актовому залі Барашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за участі керівників і працівників сільської ради, відповідальних за створення ЦНАП та тих, які надають адміністративні послуги, а також – в. о. старост, зацікавлених керівників постійних комісій, депутатів сільської ради, громадських активістів відбулася нарада, де учасників поінформували про Програму "U-LEAD з Європою". Зокрема, регіональний спеціаліст Програми Станіслав Ющик презентував напрям Програми щодо покращення якості надання адміністративних послуг для населення.

В заключній частині візиту було здійснено планування розміщення майбутніх кімнат для ЦНАП, обсягів робіт із реконструкції приміщень.
До 15 травня 2019 року громадою має бути визначено перелік необхідних робіт, складено кошторис та прийнято рішення сесії сільської ради про виділення необхідних коштів. Роботи з реконструкції приміщень мають бути повністю завершені за кошти місцевого бюджету до 31 грудня 2019 року.

За умови створення належних приміщень до зазначеного терміну, Барашівській ОТГ будуть надані інституційна та матеріальна підтримка ЦНАП, а саме: налагодження інституційного функціонування ЦНАП, навчання персоналу, інформування та залучення мешканців, забезпечення меблями, офісною технікою, програмним забезпеченням, розробка нового дизайну/зонування ЦНАП.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини