Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
"Я тебе зарубаю", "Де ти живеш? Я прийду і уб'ю твою маму", "Ставайте тут в ряд, я у вас зараз гранатою кину" - так залякує своїх сусідів бердичівлянин. ФОТО

"Я тебе зарубаю", "Де ти живеш? Я прийду і уб'ю твою маму", "Ставайте тут в ряд, я у вас зараз гранатою кину" - так залякує своїх сусідів бердичівлянин. ФОТО

27-08-2019
Потерпають від нього не тільки діти, але і деякі дорослі жінки-сусідки.


[i]Доброго дня, шановні бердичівляни! Хочу поділитися з Вами прикрою історією, яка трапилася з моєю родиною напередодні вихідних.

Вранці, 23 серпня, мій 11-річний син вийшов на вулицю гуляти. Я була вдома, збиралася йти у справах. У дворі нікого з його друзів не було, тому він вирішив зайти за своїм товаришем, який живе у сусідньому будинку. Підійшов до дверей, натиснув кілька кнопок на домофоні Він навіть не встиг до кінця набрати номер потрібної квартири, як раптом розчинилися двері і з під'їзду вилетів чоловік-пенсіонер, що живе на першому поверсі (варто сказати, що це не старенький дідусь, а досить кремезний чолов'яга, вищий від мене на дві голови). Схопив мого малого, скрутив йому руки, дав підніжку і завалив на землю. Копнув ногою по спині, між лопаток, обдер ліктя об асфальт. Все це супроводжувалося відбірною лайкою і матюками. Потім затис між пальцями якийсь предмет (свідки кажуть, що ключ), і намагався поцілити ним в очі дитині, яка лежала на землі. Я не знаю, чим скінчився б цей кошмар, але, на щастя, у дворі були троє старших хлопчиків-підлітків. Мій син із ними не гуляє, бо різна вікова категорія, але в обличчя вони одне одного знають. Так от, ці хлопці не тільки бачили і чули, що відбувалося, а й відразу кинулися на допомогу моєму синові і відбили його з рук цієї неадекватної людини. Коли син вирвався і побіг додому, цей сусід крикнув йому навздогін: "Я сяду, але тебе уб'ю", і старші хлопці це теж чули. Повернувся син додому буквально за кілька хвилин після того, як вийшов (це все сталося дуже швидко), увесь білий, як стіна, і дуже наляканий. Дізнавшись, що сталося, я вибігла у двір, щоб розібратися, в чому справа. Зі мною чолов'яга був, скажімо так, люб'язніший, але жодного адекватного пояснення я не почула, окрім того, що він мою дитину, бачте, "пєрєпутал" з кимось іншим.
Викликала поліцію, написала заяву. Звернулися до травмпункту, де отримали попередній діагноз та необхідні призначення.

Але, окрім всього іншого, виявилося, що мій син - далеко не перша і не єдина дитина, яка стала жертвою цього нелюда. Після цього інциденту я розмовляла і з дітьми, і з батьками. Діти скаржаться, що цей чоловік весь час їм погрожує. Каже: "Я тебе зарубаю", "Де ти живеш? Я прийду і уб'ю твою маму", "Ставайте тут в ряд, я у вас зараз гранатою кину", лякає їх електрошокером (який, до речі, у нього-таки є) і травматичним пістолетом (не знаю, чи має він його насправді).

Плює на дітей, замахується, називає їх "уродами, суками, тварями, дебілами". Мотивує це тим, що вони нібито стукають по даху підвалу, який знаходиться якраз під його вікном. Був ще один випадок застосування фізичної сили, а не лише погроз: хлопчик їхав на велосипеді, він зупинив його і із силою шарпнув за руль, викинувши дитину із сідла. Окрім того, діти кажуть, що він неодноразово виходив з під'їзду із сокирою в руках, або молотком, і, як навіжений, бив ними по дереву (дерево зі слідами від молотка у дворі є).

Потерпають від нього і деякі дорослі жінки-сусідки.

Не знаю, чи є на цю людину заяви в поліції, окрім моєї. Не знаю, чому й досі батьки не написали якогось колективного звернення в правоохоронні органи. Одне знаю точно: за те, що ця людина просто так напала на мого сина, вона відповідатиме.

Зараз навіть не прошу порад, все, що слід було зробити на даний момент, я зробила. Прошу одного: шановні батьки! Не ігноруйте те, що розповідають Вам Ваші діти! Навіть якщо Вам мало віриться, не полінуйтеся і перевірте. Адже зловмисник, який залишається безкарним, не зупиниться. Сьогодні він погрожує одній дитині, завтра нападає на іншу, а післязавтра - заб'є молотком третю. І хтозна, чия то буде дитина.[/i- написала в соціальній мережі Фейсбук Ксю Ша.

"Я тебе зарубаю", "Де ти живеш? Я прийду і уб'ю твою маму", "Ставайте тут в ряд, я у вас зараз гранатою кину" - так залякує своїх сусідів бердичівлянин. ФОТО


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини