Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Житомирі зможуть отримати кредит неплатоспроможні групи населення

У Житомирі зможуть отримати кредит неплатоспроможні групи населення

29-08-2019

Людям без офіційного працевлаштування та стабільного доходу доводиться стикатися з постійними відмовами у видачі позики. МФО Cashinsky запропонувала жителям Житомира цілодобову підтримку у вигляді кредитів на суму до 5 000 гривень.



Українські громадяни без постійного місця роботи або офіційного працевлаштування, студенти та пенсіонери, вільні працівники, жінки в декреті – це неплатоспроможна група населення. Банки не хочуть ризикувати, тому відмовляють таким людям у видачі кредиту в Житомирі.


Тепер вони можуть оформити кредит онлайн. Для цього не потрібно збирати документи та довідки, витрачати час на особисте відвідування офісу та очікування. Позичальники можуть подати заявку на сервісі Cashinsky, а гроші отримати на карту будь-якого українського банку.


Жителям Житомира доступні нецільові кредити. Тобто позичальники можуть не звітувати перед компанією, а витратити кошти на свій розсуд. Наприклад, можна взяти позику на карту для покупки техніки, оплати лікування, придбання ліків.


Вигідні умови оформлення кредиту для всіх жителів Житомира


Платоспроможні та неплатоспроможні позичальники беруть позику на однакових умовах. Подати заяву можуть громадяни України віком від 18 до 65 років, у яких є паспорт та ідентифікаційний код. Обов'язково потрібно в особистому кабінеті вказати контактні дані, додати та підтвердити банківську карту.


Якщо людина відповідає цим вимогам, то їй доступні кредити онлайн в Житомирі на таких умовах:



  • сума – від 800 до 5 000 гривень;

  • відсотки – від 0,01% в день;

  • період – від 5 до 30 днів.


Постійні клієнти автоматично стають учасниками програми лояльності. Для них розробляються спеціальні умови, наприклад, миттєве схвалення заявок та знижки на позики.


Прискорена процедура видачі кредиту на карту


МФО Cashinsky працює без певного графіка. Позичальники можуть оформити кредит онлайн в Житомирі навіть у вихідні та святкові дні. Сервіс обробляє заявки в режимі 24/7, що дозволяє людям оперативно вийти зі складної фінансової ситуації.


На оформлення першого кредиту в Житомирі буде потрібно приблизно півгодини. При повторних зверненнях не доведеться проходити реєстрацію та заповнювати анкету, тому на отримання позики піде максимум 20 хвилин.


При першому зверненні необхідно вказати електронну пошту та пароль. В особистому кабінеті потрібно ввести дані в анкету, додати та верифікувати банківську карту. Тепер можна заповнити та відправити заяву. Якщо її схвалять, то гроші будуть відправлені на карту.


Якщо людина з неплатоспроможної групи населення буде регулярно оформляти та своєчасно закривати кредити в Житомирі, то зможе поліпшити кредитну історію. В майбутньому їй буде набагато простіше взяти велику суму в банку. Деталі отримання позики онлайн можна дізнатися на сайті МФО «Кешинський».


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини