Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У Житомирі 18-річна студентка «забула» розрахуватися за спиртні напої в супермаркеті

У Житомирі 18-річна студентка «забула» розрахуватися за спиртні напої в супермаркеті

30-10-2019
За минулу добу відділами та відділеннями поліції області було зареєстровано 14 крадіжок майна, 2 з них – з осель громадян. Серед викраденого як продукти харчування, так і побутова техніка, інструменти та гроші. Поліцейські встановили причетність до таких злодіянь 5 громадян. За усіма фактами тривають досудові розслідування.

До Брусилівського відділення поліції надійшло повідомлення 51-річного жителя райцентру про крадіжку з його будинку. На місці події правоохоронці з’ясували, що з помешкання чоловіка зник телевізор. Зловмисник потрапив до оселі, підібравши ключа, причому обрав проміжок часу у 2 години, коли господар був відсутній вдома.

У ході проведених заходів оперативники кримінальної поліції встановили, що до злодіяння причетний 35-річний киянин. Чоловік приїхав до родичів, а заразом і вчинив правопорушення. Викрадене у нього вилучили.

Чуднівські поліцейські встановили причетність жителя району до крадіжки півдесятка електроінструментів та зварювального апарата у односельчанина. Правопорушення було вчинено наприкінці вересня. Тоді, за словами 55-ріного заявника, з його підсобного приміщення зникло майно. Злодій зміг потрапити всередину через незамкнені двері, адже на той момент був зламаний замок. Поліцейські розпочали досудове розслідування, у ході якого й викрили 27-річного місцевого жителя у крадіжці. Викрадене вилучили за місцем його проживання.

Слід зазначити, що відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Дещо м’якшим покаранням (у вигляді штрафу або громадських робіт, або дворічних виправних робіт чи піврічного арешту, або ж 3-річного позбавлення волі) можуть обернутися для двох житомирян та жителя Хорошівського району крадіжки, кваліфіковані за ч.1 ст. 185 ККУ.

Так, 29 жовтня в обласному центрі одна з відвідувачок супермаркету намагалася пронести повз касу товари. Працівники торгівельного закладу викликали поліцію. Як було встановлено, 18-річна студентка житомирського коледжу «забула» розрахуватися за пиво, вино та інші напої.

Ще одного «забудькуватого» покупця розшукали житомирські дільничні офіцери поліції. 25 жовтня з магазину спорттоварів зникли кросівки вартістю майже 2 тисячі гривень. Під час перегляду записів з камер відеоспостереження поліцейські виявили момент крадіжки, а згодом і встановили особу причетного до правопорушення: 47-річного житомирянина розшукали, він визнав свою провину.

У смт Іршанську Хорошівського району з під’їзду будинку було викрадено велосипед 30-річної місцевої жительки. Дільничні офіцери з’ясували, що двоколісник «вподобала» 27-річна односельчанка заявниці. У неї й вилучили викрадене.

Нині за усіма фактами тривають досудові розслідування. Міру покарання правопорушникам визначить суд.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини