Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
«Повторишь судьбу Кати Ганзюк!». Олена Кучерук звернулася у поліцію через погрози в Житомирі

«Повторишь судьбу Кати Ганзюк!». Олена Кучерук звернулася у поліцію через погрози в Житомирі

03-11-2019
Керівниця житомирської громадської організації «Спілка голів ОСББ» Олена Кучерук звернулася у поліцію через погрози. Про інцидент, який стався 1 листопада під час зборів мешканців однієї з багатоповерхівок Житомир, Олена Кучерук розповіла 2 листопада на своїй сторінці у Facebook.
«Вчора був для мене поганий день. Найгірше, коли не очікуєш. Допомагала сусідам створювати ОСББ. Там 4 під’їзди «за» створення і 2 «проти». Мешканці які «за» прийшли вмовляти тих, що «проти». Але це для мене звичайна справа. Ну, посварилися, потім помирилися, це ж сусіди. Але не в цьому будинку. Люди, які «проти» були неймовірно накручені. Перед цим, представники управляючої компанії «пройшлися» по пенсіонерам і людям, які нічого не розуміють в ОСББ. Стареньким казали, що при ОСББ квартири неможна передавати дітям у спадщину і вони перейдуть в ОСББ. Іншим розповідали про неймовірні тарифи і кабальні кредити. За ці дні було вилито стільки брехні і бруду, як на мене особисто, так і на ОСББ взагалі, що і перерахувати неможливо», - пише Олена Кучерук

«Все було зроблено дуже хитро, підло, підступно маніпулюючи страхами людей. І так сталося, що один із таких людей виявився дуже агресивним(щоб не сказати гірше). Він підійшов до мене впритул і в присутності свідків сказав: «Ну что, с..., доигралась. Я молчал, но если я говорю, то так и будет. Я за тобой следил и все про тебя знаю, я знаю где ты живешь. Все, с..., я даю тебе обещание, что я тебе устою лавры Кати Ганзюк! Повторишь ее судьбу. Доигралась. Считай часы!». Було ще багато погроз, матів, наклепу, але ці точно не забуду. Він так їх сказав, що я йому повірила», - написала Олена Кучерук.

«Повторишь судьбу Кати Ганзюк!». Олена Кучерук звернулася у поліцію через погрози в Житомирі


Вона повідомила, що звернулася до поліції із заявою про погрози. Також Олена уточнила, що управляючою компанією, яка «накручує» людей проти створення ОСББ, керує Світлана Півоварова.

Світлана Півоварова – директор приватного підприємства «ВЖРЕП №8». В травні 2018 року Житомирський міськвиконком затвердив управителів багатоквартирних будинків, які стали переможцями конкурсу: ПП «ВЖРЕП №8» обслуговує 67 багатоквартирних будинків. Будинки знаходяться на території, яку раніше обслуговував комунальний ЖЕК №8.

Активно створювати ОСББ у Житомирі почали в 2016 році, станом на 1 листопада 2019 року у Житомирі налічується 317 ОСББ. В травні 2019 року Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України ставило у приклад житомирське ОСББ «Шевченка-105», яке скористалося «теплим кредитом» і отримало 90% компенсації.
Джерело статті: http://zhzh.com.ua/

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини