Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Житомирі патрульні зупинили водіїв з ознаками наркотичного сп'яніння

У Житомирі патрульні зупинили водіїв з ознаками наркотичного сп'яніння

27-11-2019
19 листопада, на вулиці Вітрука, екіпаж охоронців порядку помітили чоловіка, який побачив патрульний автомобіль, різко змінив напрямок руху та намагався уникнути спілкування з патрульними. На підставі ЗУ «Про Національну поліцію» інспектори провели поверхневу перевірку, в ході якої виявили у громадянина ємкості з речовиною невідомого походження, шприци, колби із залишками невідомої речовини, яка схожа на наркотичну.
20 листопада, близько 1-ї години ночі, інспектори патрульної поліції зупинили для перевірки чоловіка, який своєю поведінкою викликав певні підозри, коли помітив екіпаж.
Патрульними прийнято рішення провести поверхневу перевірку згідно зі ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію» в ході якої, в особи виявлено поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка знаходилася під чохлом телефону, ймовірно, наркотичного походження.

22 листопада, близько 6-ї години ранку, патрульними поліцейськими, перед доставленням групи осіб з місця події до відділу поліції для написання заяв та пояснень, було проведено поверхневу перевірку цих осіб. Підозри патрульних були не безпідставні — в одного з чоловіків у кишені штанів було виявлено паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору, рослинного походження, ймовірно, схожою на наркотичну.

В усіх вказаних випадках, виявлені речовини слідчі, в присутності понятих, вилучили та направили до експертно-криміналістичного центру. В залежності від результатів досліджень, порушникам загрожує кримінальна або адміністративна відповідальність.

22 листопада, близько півночі, під час патрулювання вулиці Івана Сльоти за порушення ПДР було зупинено автомобіль ВАЗ 21011 під керуванням 26-річного жителя Житомирського району. Під час розмови з водієм в останнього було помічено ознаки наркотичного сп‘яніння, а також він помітно нервував. Під час поверхневої перевірки водія та автомобіля, було виявлено поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору та колбу з рідиною коричневого кольору, ймовірно, схожі на наркотичні.

Водієві було запропоновано пройти огляд, у встановленому законом порядку, на стан наркотичного сп‘яніння у зв‘язку з виявленими ознаками, на що він погодився. Надалі, керманича було доставлено до КУ «ОМСЦ» ЖОР, де в останнього було відібрано біологічну речовину для аналізу.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини