Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Директора одного із бердичівських ЖЕКів оштрафували

Директора одного із бердичівських ЖЕКів оштрафували

19-12-2019
Та й взагалі засідання адміністративної комісії у міській раді цієї середи виявилося дуже продуктивним і багатим на протоколи.

Причому найбільше усіх присутніх потішила активність ПП «Житлоремекс-2», які, нарешті, почали складати адмінкпротоколи на боржників. Адже, нагадаємо, що на засіданні виконавчого комітету і міський голова, і його заступник вичитали підприємство за небажання працювати з боржниками, за відсутність складених протоколів, які б покращили їхню фінансову ситуацію, адже це і зарплатня працівникам, і баланс підприємства, маючи який, буде за що утримувати будинки та виконувати там необхідні ремонтні роботи.

Тоді директор ПП «Житлоремекс-2» пообіцяла, що вони цим займуться у найближчий час і виправляться. І обіцяного, як було видно на адмінкомісії, все-таки дотрималися, бо на розгляді цього дня налічувалося 15 складених підприємством на боржників протоколів. Ситуація, чесно кажучи, поки що важка, бо, окрім боргів у 1000 чи 2000 гривень з хвостиками, шокували і суми у 5000-6000 та навіть 10 000 гривень. Це, за словами голови адмінкомісії Сергія Онофрійчука, потрібно було при місячному нарахуванні у середньому нехай 250 гривень по два-три роки не платити. І за такі борги уже треба подавати до суду, причому найбільшу сума, котра, очевидно, назбиралася за років п’ять, у повному обсязі навіть через суд не отримаєш через строк давності.


Одні боржники приходили на засідання вже з квитанціями про оплату, інші – частково оплатили і обіцяли розрахуватися, а деякі обурювалися, що не платять через відсутність наданих послуг, проте після роз’яснень і пояснень того, що можна змінити ЖЕК, створити ОСББ тощо, заспокоювалися і обіцяли розрахуватися.


А от доволі дивно членам адмінкомісії було бачити на стільці порушників і саму директрису ПП «Житлоремекс-2», на яку було також складено адмінкпротокол. Виявилося, що інспектори «Бердичівкомунсервіс» склали 05 грудня на жінку протокол про те, що по вулицях Європейській, Садовій, Л. Карастоянової на сміттєвих майданчиках біля будинків, які знаходяться на балансі підприємства, не забезпечено своєчасне вивезення сміття і очищення майданчиків, а там було ще й великогабаритне сміття разом з побутовими відходами.


Сергій Онофрійчук зазначив, що чомусь директор «Житлоремекс-2», напевно, жаліє Полісся-Екосферу» і не складає на них протоколи за те, що вони вчасно не вивозять , а працівники ЖЕКу, відповідно, не можуть привести до ладу сміттєві майданчики. От і виходить, що директор сама за це відповідає і сама отримує протокол. А враховуючи те, що таке правопорушення підпадає під ст. 152 КУпАП, як порушення правил благоустрою, а директор підприємства ще являється посадовою особою, то штраф становить 850-1700 гривень.


Спільним рішенням членів адмінкомісії жінці призначили мінімальний штраф, а на майбутнє порадили все-таки починати складати протоколи і перекидати відповідальність на тих, хто дійсно має виконувати свою роботу, бо якщо за кожне таке правопорушення відповідатиме директор «Житлоремексу-2», то від штрафів немалих не відкараскається.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини