Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo  запустився в Житомирі

Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo запустився в Житомирі

20-12-2019
Київ, 18 грудня 2019. Іспанський сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo розпочав роботу в Житомирі – тринадцятому місті в Україні. Тепер мешканці міста за допомогою додатку Glovo зможуть з дому чи офісу лише у декілька кліків замовити страви, купити потрібні продукти чи потішити рідних подарунками. У Житомирі до зони покриття сервісу увійшла центральна частина міста, що простягається від проспекту Незалежності на півночі до річки Тетерів на півдні. У наступному році Glovo продовжить запуск сервісу у нових містах.

Сервіс доставки Glovo — незамінний помічник у щоденних справах. Адже Glovo везе тобі все: від ліків, коли починаєш хворіти і нікуди не хочеться йти, до обідів в офіс, якщо запрацювався і немає часу вийти перекусити. Замовити послугу доставки мешканці Житомира зможуть у додатку за допомогою 8 зручних баблів. Наприклад, ти поспішав на роботу та забрав ключі дівчини? Тисни на бабл “Кур’єр”. Спритний кур’єр Glovo передасть твоїй коханій ключі за фіксованою вартістю послуги у 69 грн. Після цього випадку посварився з дівчиною? Тисни на бабл “Ресторани”, щоб замовити її улюблену страву на вечерю, а потім можна обрати щось солоденьке з баблу “Випічка і десерти”. Якщо ти ще й забув про вашу річницю - терміново клікай на “Подарунки”! Також у додатку є бабл «Супермаркет», що дозволяє завчасно потурбуватися про необхідні продукти для дому. А завдяки опції «Аптеки» можна не виходити на вулицю в сніжну погоду за медикаментами чи вітамінами – кур’єр доставить тобі все менше ніж за годину. Актуальну вартість доставки можна перевірити на іконках закладів у потрібних баблах.

Для будь-яких інших побажань користувачів у додатку існує бабл “Що завгодно”. Все просто: кур’єр придбає та доставить із будь-якого магазину чи ресторану товар вагою до 9 кг та розміром до 40х40х30 см відповідно до габаритів фірмового рюкзака. Вартість такої доставки розраховується автоматично в залежності від подоланої відстані. Кур’єр буде постійно на зв’язку, а відстежити його маршрут можна не лише за яскравим брендованим рюкзаком, але й на мапі додатку в реальному часі.

Для нових користувачів додатку Glovo діють умови реферальної програми, за якою кожен зможе отримати бонус у 40 грн. У спеціальному меню додатку на своєму смартфоні знаходь унікальний промокод та поділись ним з другом. Він одразу отримає 40 грн дисконту на наступне замовлення, а коли скористається промокодом - ти також отримаєш знижку. Промокод діє за умови мінімальної суми кошика у 80 грн.

Завантажуй додаток на App Store або Google Play, а про все інше подбає Glovo. Більше цікавих новин та акційних пропозицій можна знайти на сторінці сервісу в Instagram за посиланням: https://www.instagram.com/glovo_ua/.

Про Glovo

Glovo - сервіс доставки будь-чого, адже дає змогу придбати та доставити будь-який предмет чи продукт у межах міста. Квіти, суші, продукти з супермаркету чи ліки - об’єктом доставки може стати будь-яка річ, що поміститься до фірмового рюкзака кур’єра. Параметри доставки не мають перевищувати розміри 40x40x30 см та вагу 9 кг.

Сьогодні доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів щомісяця по всьому світу, а кількість асоційованих партнерів досягає 20 000. Сервіс Glovo вже працює у 248 містах по 26 країнах на трьох континентах: Європі, Африці, Центральній та Південній Америці.

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у Києві та частково у Київській області (Вишневе та Софіївська Борщагівка), і ще в 12 містах - Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах та Житомирі. Переглянути детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням: https://glovoapp.com/en/map.

У разі виникнення будь-яких запитань щодо продукту звертайтеся до oridkous@be-it.com.ua.

Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo  запустився в Житомирі
Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo  запустився в Житомирі

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини