Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин: готові співпрацювати з усіма федераціями, зацікавленими у будівництві бази водних видів спорту

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин: готові співпрацювати з усіма федераціями, зацікавленими у будівництві бази водних видів спорту

14-02-2020
Влада міста не відмовилася від ідеї будівництва бази водних видів спорту в Житомирі на Корбутівці, але поки ніяких строків відновлення роботи назвати не можна. Все буде залежати від можливостей бюджету та ініціативності федерацій, зацікавлених в подібній базі. Але земельна ділянка під будівництво лишається.

Про це розповів міський голова Сергій Сухомлин:

- На даний момент земельна ділянка знаходиться у власності міста, ніяких інших планів щодо передачі її комусь, чи зміни призначення щодо неї немає. Там планується будівництва бази водних видів спорту. Але ми будемо дивитися по можливостям бюджету.

Проект бази, можливо, буде переглядатися, бо за цей час могли змінитися підходи і вимоги федерацій до змагань і організації тренувальних процесів. Ми готові працювати з усіма федераціями, які зацікавлені в цій базі і готові обговорювати їх бачення і потреби, які потрібно було б врахувати при будівництві бази.

Також Сергій Сухомлин розповів, що до ділянки майбутньої бази побудують дорогу за кошти інвесторів.

- Ще один фактор, який стримував початок будівництва - це був доступ до бази. Потрібно було побудувати дорогу до цього об’єкту. Буквально на минулій, позачерговій сесії був затверджений титул по капітальному ремонту доріг. І в ньому є якраз дорога, яка вестиме до бази. її збудують за рахунок коштів інвестора, який там зводить жилий квартал. Ця дорога буде використовуватися для під’їзду до кварталу, і до бази. Там же буде запущено будівництво дитячого садочку коштом інвестора і реабілітаційного центру за рахунок коштів американського фонду “Місія в Україну”.

Сергій Сухомлин також розповів, чому будівництво бази було відкладене

- Після того як компанія виграла тендер і отримала передплату. Після цього були зірвані всі строки по роботам. Компанія просто зникла і не виходила на зв’язок. Ми подали в суд і тут варто віддати належне і поліції і прокуратурі, які теж працювали по цій справі. Це все зайняло близько двох років. Гроші були повернуті в бюджет. Ми не залишили ідеї реалізувати цей проект. Але тоді ми почали роботи над стадіоном “Спартак” і в нас просто не було коштів на два об’єкти.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини