Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У Бердичеві компанія дівчат побила 13-річну школярку

У Бердичеві компанія дівчат побила 13-річну школярку

18-02-2020
Нещодавно місто Бердичів збурлила новина про те, що група дівчат жорстоко побили у парку свою ровесницю та її маму. А буквально вчора трапилася нова резонансна подія: від рук старших дівчат постраждала 13-річна бердичівлянка.

Про це 18 лютого інформує сайт Бердичів. Біз.

Як розповідає постраждала, 17 лютого близько шостої години вечора вона поверталася додому коли на площі Сідлецькій її перестріла компанія з п’яти дівчат, на вигляд яким було 15-17 років. Вони почали ображати дівчинку нецензурними словами, та провокували конфлікт, переслідуючи її. А вже на мосту кілька дівчат накинулося на бідолаху і почали її бити. На щастя дитина змогла набрати по телефону свою маму, встигнувши лише повідомити що вона на мосту.

"Стривожена жінка (а вони мешкають неподалік) знаючи про ситуацію у місті Бердичеві кинулася на пошуки доньки, але спочатку шукала її під шляхопроводом, лише потім почувши крики побачила, як її дитина стоїть над самої прірвою а її гамселять якість дівчата. Однак навіть присутність дорослої не зупинила нападниць, які почали простягати руки і до неї. Жінка каже, що вони знаходилися у неадекватному стані, «тикали», погрожували і простягали руки, від них відчувався запах алкоголю", - йдеться на сайті.

Цікаво те, що це все відбувалося у світлу пору доби на очах у десятків людей, які спокійно їхали в маршрутках, об’їжджали дитячий рюкзачок, який лежав на проїжджій частині, проходили повз ніби нічого не відбувається. Таке враження, що якщо б у нашому місті на очах у перехожих по-звірячому вбивали людину, то більшість просто пройшла б повз, не те що не намагаючись допомогти, а навіть не подумавши зателефонувати до поліції.

"Після того як вдалося трохи заспокоїти підлітків, мати взяла дитину за руку і повела додому. Однак кривдниці не відставали – троє з них переслідували сім’ю очевидно маючи за мету вияснити, де вони проживають. Тому жінка була вимушена викликати представників поліції. Вже вдома дівчинка за допомогою соціальних мереж змогла ідентифікувати нападниць, серед них – декілька учениць однієї з загальноосвітніх шкіл нашого міста. Тому сьогодні вони мають подавати заяву до поліції а також пройти медичне обстеження, так як постраждалої є тілесні ушкодження", - зазначили журналісти.

Наразі відомо, що потерпіла написала заяву до поліції.


У Бердичеві компанія дівчат побила 13-річну школярку

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини