Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
Що відбувається в місті Радомишлі після смерті першої жертви коронавірусу. ВІДЕО

Що відбувається в місті Радомишлі після смерті першої жертви коронавірусу. ВІДЕО

14-03-2020
У Радомишлі, де сталася перша в Україні смерть від коронавірусу, прийняли ряд обмежувальних заходів, аби не допустити поширення хвороби. Тимчасово припинили роботу усіх ринків міста та призупили рух транспорту, а також продезінфікували автовокзал та церкву. 14 березня приміські та міжміські автобуси не курсують, а в церкві, яку відвідувала жінка 8 березня, немає богослужінь. В’їзд і виїзд на власних автомобілях не забороняють.

71-річна пенсіонерка з Радомишля Житомирської області, у якої виявили Covid-19, померла 13 березня о 14:50. За словами керівника обласного управління охорони здоров’я Миколи Суслика, у чоловіка з Бердичева, якого перевіряли 13 березня, коронавірусу не виявили, а результати аналізів чоловіка з Андрушівки теж негативні.

У Радомишльській лікарні порожньо. При вході у відділення – антисептичні засоби та захисні медичні маски. Керівництво лікарні – на карантині.

Надавати будь-які коментарі з приводу того, чи підтвердився коронавірус у п’яти людей, які контактували із померлою жінкою, хворою на коронавірус у лікарні кореспонденту Суспільного відмовились. Заступниця головного лікаря Ганна Пиріг сказала, що усі коментарі нададуть у понеділок, о восьмій ранку.

Деякі аптеки у місті зачинені, на дверях – оголошення. У тих аптеках, що працюють, захисних масок та антисептиків у продажу немає.

Аптекарка Віра Григорівна розповідає: вчора розібрали майже весь товар, розбирають все, було багато всього і противірусного і антисептиків, сьогодні товар отримуємо знову.

"Ми вірусу не боїмось, але побоюємось, трохи і страшно, а більше від того, що працює сарафанне радіо. От вчора померла наша пацієнтка. Руки ми стали мити частіше, а ось прийшли в аптеку, взяли парацетамол, хай лежить у шухлядці", – розповідає житель Радомишля Павло Мельниченко.

У центрі міста в одному найбільших торгових центрів ажіотажу немає. За словами завідуючого магазином Антона Пергуна, ажіотаж був лише у перший день, коли констатували коронавірус у 71-річної радомишлянки, а зараз магазин працює у нормальному режимі.

Немає людей і у храмі, який восьмого березня відвідувала хвора на коронавірус жінка. Телефоном ми зв’язуємося із настоятелем.

Настоятель храму, який відвідувала 8 березня померла пенсіонерка, Мирослав Жилич телефоном розповів: "Ми зараз не приходимо на богослужіння, парафіяни самоізолювалися. Два тижні не буде служіння. Ми домовилися, якщо хтось відчуватиме себе зле – одразу звернеться до лікаря".

Окрім того, сьогодні у Радомишлі не курсують і приміські та міжміські автобуси. Автостанція зачинена.


На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини