Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
У Бердичеві хворий на коронавірус лікувався від пневмонії і міг заразити кількох медпрацівників, яких відправили на самоізоляцію

У Бердичеві хворий на коронавірус лікувався від пневмонії і міг заразити кількох медпрацівників, яких відправили на самоізоляцію

27-03-2020
Сьогодні бердичівським журналістам від головного лікаря міста Лариси Бабікової стали відомі подробиці по хворому на корона вірус бюердичівлянину. Він дійсно житель міста Бердичева, який підробляв тим, що возив людей до Києва, в аеропорт Бориспіль. Ймовірно, саме там він і підчепив інфекцію. Лікарі обвинувачують його у тому, що він не повідомив про свої контакти з тими, хто приїхав з-за кордону, а тому у нього не вдалося вчасно виявити корона вірус.

За словами Лариси Бабікової, бердичівлянин хворіє з 19 березня, перебував під наглядом свого сімейного лікаря з яким контактував і навіть ходив робити флюорографію в міську лікарню, яка показала ознаки односторонньої пневмонії. Оскільки він приховав свої контакти з людьми що прибули з-за кордону, перебіг хвороби не викликав підозр у лікарів.

Після виявлення ознак пневмонії, бердичівлянина поклали до загального інфекційного відділення, а 24 березня він попросив провести йому експрес-тест на коронавірус, який показав від’ємний результат. Проте його перевели до ізольованого боксу інфекційного відділення та взяли матеріал для проведення лабораторних досліджень, які виявили у хворого коронавірус.

Лариса Бабікова розповіла, що хворий до підтвердження коронавірусу контактував з пацієнтом інфекційного відділення, який лежав в з ним в одній палаті (переведено до ізольованого боксу) та з кількома медичними працівниками які не мали повноцінного захисту. Зараз усі вони перебувають вдома на самоізоляції. Скільки ще людей встиг заразити пацієнт – лікарі не знають.

Щодо хворого, то його стан здоров’я оцінили як середньої важкості, він проходить антибіотичне лікування та періодично отримує кисень. У першого захворівшого на коронавірус в Бердичеві є сім’я – жінка, дитина та теща, які з ним контактували, вже на самоізоляції. Будинок пройшов дезінфекційну обробку, щодо автомобіля то його поки ще шукають, так як у дворі будинку його не було. Проводиться робота по встановленню усіх контактних осіб. Однак на жаль, констатують лікарі, пацієнт не бажає розповідати про усіх, з ким він контактував.
Автор статті: Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини