Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У центрі Житомира помер чоловік
У центрі Житомира помер чоловік

У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

Новини
Бердичівські поліцейські перевіряють контактних осіб захворілої медсестри

Бердичівські поліцейські перевіряють контактних осіб захворілої медсестри

07-04-2020
Вчора було підтверджено захворювання на коронавірус у ще однієї бердичівлянки. Про це розповів у себе на сторінці голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Наявність вірусу COVID-19 підтвердили у медсестри очного відділення міської лікарні. Вона не контактувала ні з першим захворілим бердичівлянином, ні з медиками інфекційного відділення, які його лікували. Найімовірніше, що вона заразилась від свого чоловіка, який нещодавно приїхав з-за кордону. Медсестра нині знаходиться у боксі інфекційного відділення, де отримує все необхідне для лікування.

Отже, у Бердичеві вже зафіксовано четверо людей, у яких офіційно підтверджено наявність нового вірусу. Один випадок – 49-річний чоловік, на жаль, летальний, дружина померлого від хвороби бердичівлянина та ще одна жінка 1966 року народження, які знаходяться на самоізоляції вдома, і ця медсестра.


Згідно з вказівками начальника головного управління поліції у Житомирській області, співробітники Бердичівського відділу поліції вживають всі необхідні заходи для непоширення хвороби. Зараз встановлено 10 контактних осіб нової хворої з відділення, де вона працювала, та 1 особу з відділення реанімації.


Всі вони знаходяться на самоізоляції, а працівники поліції попередили кожного про відповідальність за порушення правил карантину, про що взяли у кожної контактної особи письмову розписку.


Також працівники поліції продовжують патрулювання Бердичева трьома мобільними групами, до складу яких входять також і працівники міськвиконкому. Перевіряється виконання правил карантину суб’єктами підприємницької діяльності, установами та організаціями. Мобільні групи оперативно реагують на звернення громадян про порушення правил, яких надходить досить багато.


Правоохоронці ще раз звертаються до всіх бердичівлян з вимогою дотримуватись умов карантину, щоб зберегти своє здоров’я та життя.
Джерело статті: РІО-Бердичів

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини