Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
У Бердичеві дізналися про третього хворого медика на коронавірус

У Бердичеві дізналися про третього хворого медика на коронавірус

14-04-2020
В Бердичеві мало не щодня спостерігається зростання кількості виявлених випадків коронавірусу, і сьогодні місто вже на першому місці в області по кількості хворих на COVID-19 -25 хворих, у тому числі і два летальних. Останній випадок було зареєстровано вранці у понеділок, 13 квітня у молодшої медсестри інфекційного відділення Центральної міської лікарні 1993 року народження, яка проживає в селі Скраглівка Бердичіського району. Таким чином вона стала другим медиком, яка захворіла в Бердичеві – першою була медпрацівниця очного відділення міської лікарні.

Про це 14 квітня пише сайт Бердичів. Біз.

"Однак начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик, повідомив, що станом на сьогодні у Бердичеві налічується 3 хворі медики. З власних джерел нам вдалося дізнатися, що третій медпрацівник – це жінка 1965 року народження, у якої було виявлено коронавірус ще 10 квітня, однак не було даних, що вона працює у лікарні. Де саме – дізнатися поки що не вдалося. Поки що є лише інформація, що вона проживає на вулиці Низгірецькій", - йдеться на сайті.

Начальник УОЗ Микола Суслик додав, що у ніч на 14 квітня COVID-19 виявили у ще одного лікаря, однак цей випадок поки не увійшов до загальної статистики по області. Він уточнив, що лікар, у якого в ніч на 14 квітня виявили COVID-19, перебуває у житомирській лікарні.

«У нас дійсно 12 медичних працівників, які були у контакті і вони захворіли. З 12 тільки одна людина знаходиться в Бердичівській центральній міській лікарні на лікуванні. Стан її ближче до середньої важкості, вона отримує симптоматичну терапію без дихальної підтримки киснем. 11 наших медичних працівників, це і молодший медичний персонал, і середній, і лікарі, знаходяться на самоізоляції і лікуються амбулаторно. Сьогодні вночі було додатково проведено обстеження 15 підозрілих, вони ще не увійшли в нас у звітність, серед двох підтверджених випадків є теж лікар, який знаходиться на стаціонарному лікуванні. Стан його задовільний», – розповів Микола Суслик.

Також у наших журналістів є інформація про ще кількох медичних працівників (у тому числі – мінімум одного сімейного лікаря), які перебувають на самоізоляції або чекають результати ПРЛ-тестів. По ним інформація поки що не розголошується.

Автор статті: Денис Заремський

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини