Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

  • Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня
    Погодинна оплата проїзду та разовий квиток будуть відтерміновані до 1 червня

    У Житомирі відтермінують погодинну оплату...

Новини
​У житомирській мерії планують запустити електронну форму реєстрації в дитячі садочки, які можуть запрацювати з 22 травня

​У житомирській мерії планують запустити електронну форму реєстрації в дитячі садочки, які можуть запрацювати з 22 травня

15-05-2020
У Житомирі дитячі садочки можуть запрацювати з 22 травня але з обмеженнями. Отримати дозвіл на відвідування дітьми дошкільних закладів можна буде через електронну форму реєстрації, розміщену на сайті міської ради. Поки в мерії чекають постанови Кабінету Міністрів. Всіх вихователів тестуватимуть на COVID-19 в лабораторії, яку відкриють в місті.

Про це 15 травня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради розповів мер Сергій Сухомлин.

«Є постанови Кабміна про послаблення карантину. Є заяви прем’єр-міністра України та інших органів державної влади, все ж дослухалися і садочки дитячі будуть відкриватися не з 1 вересня, як раніше планувалося і не з 1 червня, а можливо, навіть з 22 травня. Це процедура яку треба ще пройти. Ми розуміємо, що в перший час будуть певні обмеження по відвідуванню дитячого садочка, можливо це буде дійсно тільки для тих батьків, які виходять на роботу для того, щоб зменшити кількість дітей, може інші будуть обмеження. Але ми повинні зробити все, щоб ми були готові до цього відкриття і зробити перебування дітей в цих садочках безпечним», – сказав міський голова.

Також він додав, що наявність в місті своєї ПЛР-лабораторії і ПЛР-тестів дасть можливість протестувати на COVID-19 вихователів, які працюватимуть з дітьми задля безпечної роботи садочків.

У міській раді чекають на остаточну постанову Кабміну і планують запустити для батьків електронну форму реєстрації дітей в садочки, щоб отримати дозвіл на відвідування дошкільного закладу.

«Якщо будуть обмеження по роботі садочків тільки працюючим батькам, декілька тижнів ми плануємо зробити електронну форму, яка буде реєструвати всіх бажаючих, для того щоб не ганяти батьків за довідками, не створювати черги, як ми це робили з спец перепустками на сайті міської ради, але це буде трохи складніша форма. Але ми будемо розуміти, що батьки мають можливості не витрачати свій час, за декілька хвилин зробити реєстрацію та отримати дозвіл. Ми все ж чекаємо постанову Кабміну і рішення, які там будуть прийняті», – зазначив Сергій Сухомлин.

На головну сторінку

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини